Descopera placerea de a calatori ...

 
Rent a car
Galerie de imagini
Contact:    
   Piata Unirii nr 12
       apart. 7/2
  (langa Biserica cu Luna)
     Oradea, jud. Bihor

Tel +40259 443 443 
Fax +40259 220 200
Mobil +40728 297 443
 office@blutravelclub.ro

06 -08 Martie 2015 - Budapesta

EARLY BOOKING

8 Martie- Rasfat pentru doamnele noastre

 

 

Ziua1. Vineri 06.03.2015: Romania - Budapesta

Plecare la ora 6:00 din tara cu destinatie Budapesta- Székesfehérvár. Vizita la Szekesfehervar, sau Alba Regala in limba romana, Orasul are o arhitectura asemanatoare cu localitatile din Ardeal si se mandreste cu centrul istoric care imbina cladirile vechi, statuile si restaurantele moderne. Vizitam Castelul Bory cu o colectie impresionanta de arta, si muzeul Sfantului Stefan. Timp liber in centrul orasului, optional vizita la Muzeul de papusi din oras. In drumul catre Budapesta oprire pentru vizita la Nagytetenyi kastelymuzeum, la colectiile de mobilier si ceasuri vechi . Cazare Budapesta hotel 4*.

Ziua 2. Sambata 07.03.2015: Budapesta

Mic dejun. Incepem vizitele in Budapesta la Muzeul artelor aplicate Budapesta -Iparmuveszeti Muzeum-care este găzduit de una dintre cele mai uimitoare clădiri din Budapesta, o structură marcată de un splendid stil Art-Nouveau ridicată la sfârşitul secolului al XIX-lea. Cele mai preţuite colecţii ale sale constau dintr-o gamă variată de exponate, precum covoare medievale otomane, sticlărie Tiffany, mobilă franţuzească şi decoraţii baroce din aur. Pentru persoanele interesate în domeniul artelor aplicate, o vizită la acest muzeu se poate transforma într-o autentică revelaţie. Urmeaza vitala la Muzeul Artelor Frumoase, colectie temporara de pictura. Vizita si timp liber in cartierul latin al capitalei maghiare . Ne intoarcem la hotel pentru cina programata la ora 17:00, iar apoi ne pregatim pentru spectacolul de opera ,,Barbierul din Sevilla ‘’ de Gioachino Rossini care va avea loc la Erkel Theatre, cladire complet renovata. Cazare hotel 4* Budapesta.

 

Ziua 3. Duminica 08.03.2015: Budapesta - Romania

Dupa micul dejun facem un tur panoramic cu autocarul prin orasul cunoscut sub numele de „Perla Dunarii” la obiectivele: Piata Eroilor, cu Monumentul Millenium, Bd Andrassy, Opera de Stat, vizita interioara Biserica Sf. Stefan, Parlamentul Ungariei, malurile Dunarii, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, Oprire la unul dintre cele mai emotionante memoriale ale victimelor celor de al doile-lea razboi Mondial : Pantofi pe Dunare. Vizita a complexului de cladiri Gojdu din Budapesta, prin testament proprietati ale statului roman. Vizita la Cetatea Buda cu Palatul Regal, Poarta Leilor, Biserica Matyas, bastionul Pescarilor. In apropierea palatului puteti savura o prajitura crèmes la o renumita cofetarie. Pauza de cumparaturi la centrul comercial Arena. Pornim spre casa optional pe traseu oprire pentru masa la km 60. Ajungem in Baia Mare in cursul serii.

Data plecarii

06.03.2015

Supliment single

Copil 3-12 ani

Loc in camera dubla

 

130 EURO

50 EURO

90 EURO

Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.

 

Notă:

La înscriere se achită un avans de minim 30% , diferența cu minim 21 de zile înainte de plecare.

Ordinea ocupării locurilor în autocar este ordinea achitării avansului.

 

 

 

PRETUL INCLUDE:

 • transport cu autocar, clasificat conform normelor internationale;

 • 2 nopti cazare cu mic dejun, la hotel 4* in Budapesta;

 • 1 cina la restaurantul hotelului in data de 07.07, inainte de spectacolul de opera

 • Bilet la spectacolul de opera Barbierul din Sevilla, categoria 2 ( 10 euro) ;

 • ghid autorizat;

 

PRETUL NU INCLUDE:

 • biletele de intrare la obiectivele tursitice: Nagytétény Castle- 500 HUF, Museum of Applied Arts- intre 1600 HUF si 2400 HUF ( http://www.imm.hu/en/contents/234,Museum+of+Applied+Arts), Bory castle: 800 HUF, muzeul Sfantului Stefan : 800 HUF, expozitia temporara de la Muzeul Artelor Frumoase.

 

 • Curs VALUTAR BNR
  28.02.2020
 • 1 euro = 4.3312 RON
 • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter