Descopera placerea de a calatori ...

 

Anglia, 13 zile

ANGLIA (LONDRA, Oxford, Casa Shakespeare, LIVERPOOL,
Chester, Cambridge, castelele Warwick si Windsor), Luxemburg, GERMANIA (Munchen, Koln, Nurenberg), Bruxelles, BRUGGE,
Traversarea Canalului Manecii (Eurotunel si ferry-boat),                 13 zile
ZIUA 1  Ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Bucuresti – Pitesti – Deva - Arad – Ungaria.      Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas 1 ora. In  Salzburg se viziteaza (1 ora) Gradinile Mirabell siCasa MOZART. La München - se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz si HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).Cazare in Munchen.
ZIUA 3 (mic dejun).Deplasare laLuxembourg unde se viziteaza centrul istoric si Catedrala Notre Dame. Cazare in zona Calais.
ZIUA 4(mic dejun). Se traverseaza Canalul Manecii prin Eurotunel. Vizita Cambridge si ruinele romane de la Chester. Cazare in zona Liverpool-Chester.
ZIUA 5 (mic dejun). In Liverpool se viziteaza Catedrala Anglicana (cea mai mare din lume), centrul istoric, marturii Beatles (statuia lui John Lenon si statuia grupului). Timp liber, shopping.  Ora 21, plecare cu autocarul la hotel.
Cazare in zona Liverpool-Chester.
ZIUA 6  (mic dejun). Vizita  OXFORD si Castelul Warwick. In Stratford–upon–Avon se viziteaza Casa natala a lui WilLiam Shakespeare si Mormantul de la Trinity Church.      Cazare in Londra.
ZIUA 7 (mic dejun).Se viziteaza Galeriile Nationale (intrare gratuita). Timp liber: Shopping, Muzeul figurilor de ceara, etc.
Cazare in  Londra.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Castelul Windsor, apoi la Greenwich - se pot vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire). Se viziteaza British Museum (intrare gratuita). Ora 18 tur Londra cu autocar pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben.  Cazare in Londra.
ZIUA 9(mic dejun). Timp liber.            Cazare in Londra.
ZIUA 10 (mic dejun). Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boat-ul. Popas in Brugge (o ora). Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Cœur cu oprire la Platoul Heysel  (vizita in exterior Atomium si Minieuropa)apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber in centru. Ora 21, plecare cu autocarul la hotel.    Cazare in Bruxelles.
ZIUA 11 (mic dejun). Vizita Domul din Koln, apoi deplasare pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) – de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley.    Cazare in Nurenberg.
ZIUA 12 (mic dejun). In Nurenberg plimbare pietonala incentru la: Schoner Brunnen (fantana frumoasa),  bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11 plecare . Traversarea Austriei.        Cazare in Budapesta
ZIUA 13  (mic dejun). Deplasare Ungaria- Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei.
PRET: 645 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                     Supliment single 330 €.
La inscrierese achita integralsau minim 200 €.                                                                                      Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 €
                                    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:  ·  servicii ghid roman;
·        transport (fara zilele 7 si 9) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
·        12 cazari in hoteluri de  2**- camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
·        12 mic dejun continental (portie) la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor.
Pretul nu include: ·  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
·       30 € (se achita obligatoriu in excursie) – taxele pentru turisti si autocar de traversare a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat).
Obs : persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Plecari : 8.07, 24.07, 8.08, 24.08
Inscrierile se fac incepand cu 15.01.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie) 
  • Curs VALUTAR BNR
    28.03.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter