Descopera placerea de a calatori ...

 

Atena, Salonic,Meteora, 7 zile

PASTE    ATENA    7 ZILE (31.03 – 6.04)
 
ATENA, SALONIC, METEORA, CAP SUNION,  
PARaLIA KATERINI–Perla Marii Egee,
statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur
 
ZIUA 1 Miercuri,  ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- Kulata – Serres (Grecia).    Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena.        Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Deplasare la Cap Sunion, unde se viziteaza Templul lui Poseidon. timp liber in Atena. Seara, vizita in cartierul PLAKA  unde se poate lua cina (30 € - se achita in Grecia) la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc.      Cazare in Atena.
ZIUA 4  (mic dejun). Timp liber in Atena. Ora 12 plecare din Atena spre Paralia Katerini.Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile - “Lupta dintre greci si persi”. Popas la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea  durerilor. Seara participare la slujba de Inviere la biserica din Paralia Katerini.         Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 5 - (mic dejun). Excursie de ½ zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionisos). Timp liber in Paralia Katerini.   Timp liber in Paralia Katerini.     Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 6 (mic dejun). Plecare la Salonic.  Vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre  Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 15 plecare din Salonic.       Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 7  Marti  (mic dejun). Plecare din Grecia, traversarea Bulgariei – Ruse - Giurgiu. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale), Piata Victoriei, aprox. ora 23.                                                                                    
Pret: 265(include excursiile din zilele 5 si 6 in valoare totala de 40 )
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                       Supliment single 130 € 
La inscriere se achita minim 350 €                              Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 € 
Grup minim 25 turisti.                                 Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE
·     transport cu autocar 2** (cu aer conditionat), taxe stradale, parcari, Servicii ghid roman;
·     6 mic dejun, 6 cazari din care 4 in Paralia – hotel 3* si 2 in Atena - hotel 2* ( camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu). La cerere camere cu 3 paturi sau un pat.
·     excursia din ziua a 5-a la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos) in valoare de 20 .
·     excursia din ziua a 6-a cu tur oras Salonic  in valoare de 20;
OBS. – preturile (fara biletele de intrare) la excursiile din zilele 5 si 6 (in total 40 ) sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restuie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel EVA 3***, situat central in Statiunii Paralia Katerini, camere cu 2 paturi cu grup sanitar propriu si dus, balcon, minifrigider, aer conditionat – split cu telecomnada si TV.  
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor platidiferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu  25.11. 09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie) 
Acte necesare : pasaport sau C.I.                                       
  • Curs VALUTAR BNR
    28.03.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter