Descopera placerea de a calatori ...

 

Baile Herculane - Hotel Ferdinand 4*

Hotel Ferdinand 4* REFACERE LA BAILE HERCULANE


Dotari generale:
restaurant (84 locuri), bar de zi, bar la mansardã si în grãdinã/ terasã, braserie, grãdinã de varã-terasã în stil românesc, bazã de tratament, salã de conferinte, salã de fitness, spãlãtorie proprie, seif la receptie, mini-magazin, parcare auto pazitã (gratuit); servicii de secretariat (fax, fotocopiere) gratuite, piscinã, saunã, solariu, jacuzzi.
Dotari camere: apartamente: living, dormitor, baie cu dus, tv, halat de baie, uscãtor pãr, ventiloconvector pentru încãlzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu pat matrimonial: baie cu dus, tv, halat de baie, uscãtor pãr, ventiloconvector pentru încãlzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu 2 paturi: baie cu dus, tv, halat de baie, uscãtor pãr, ventiloconvector pentru încãlzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet.
Servicii masa: se acordã în unitatea restaurant Ferdinand, categoria I, mic dejun în sistem bufet suedez, dejun si cinã fisã cont.
Baza de tratament : La Baile Herculane principalul factor terapeutic, alaturi de aerul cu o puternica ionizare negativa, îl reprezinta bogatia izvoarelor sulfuroase, termo-minerale si cloruro-sodice, indicate atât pentru cura externa cât si pentru cea interna, atât în tratamentul afectiunilor reumatismale severe cât si în profilaxia anumitor boli.
Indicatii terapeutice:
•  in cura externa: boli ale aparatului locomotor (afectiuni ale articulatiilor, muschilor, tendoanelor); boli ale sistemului nervos periferic; boli de piele; intoxicatii cu plumb si alte metale grele; boli ale aparatului respirator; afectiuni ginecologice.
•  in cura interna: boli ale tubului digestiv si ale glandelor anexe; boli de nutritie; unele boli ale rinichilor si cailor urinare.
Baza de tratament a hotelului Ferdinand include sectorul fizio-electroterapie si sectorul hidroterapie, cu urmatoarele proceduri terapeutice:
•  electroterapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux;
•  masaje, aerosoli;
•  hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, duo subacval, etc.;
•  acupunctura.
 
Facilitati copii:
Copiii pana la 12 ani nu platesc cazare decat daca se solicita camera separata; se va percepe doar suma pentru masa.
 
 
 
OFERTA SPECIALA valabila in perioada 01.10.2009-28.12.2009
O SAPTAMANA DE REFACERE - 1020 lei/ persoana/ pachet
 
Pachetul include: 6 nopti cazare cu demipensiune, tratament 3 proceduri/zi si o consultatie la sosire ,pe baza recomandarii medicale
Turistii au obligatia de a avea asupra lor talon de pensie sau adeverinta de plata la zi a contributiilor pentru asigurarile de sanatate.
* Pachetele de tratament includ : electroterapie ( 1procedura electroterapie ), 1 baie de sulf si masaj 20 minute, la recomandarea medicului in urma consultatiei medicale initiale ( consultatia medicala initiala se face in ziua consecutiva sosirii exceptand sambata si duminica ).

 
  • Curs VALUTAR BNR
    01.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter