Descopera placerea de a calatori ...

 

Baile Tusnad - Hotel Ciucas 3*


Hotel Ciucas 3*-TUSNAD- O SAPTAMANA DE REFACERE

Cazare
- Hotelul Ciucas dispune de 188 locuri de cazare, structurate in 78 de camere duble, 13 apartamente si 3 apartamente de lux, dotate la standarde europene de 3 stele.
Spa - Hotelul pune la dispozitie o baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness si wellness), sauna,masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie , parafina si un cabinet medical de specialitate .
Conferinte -  Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate facilitatile organizarii evenimentelor de acest gen.
Agrement si servicii Hotelul Ciucas organizeaza excursii in cele mai frumoase puncte turistice din zona : Lacul Sfanta Ana, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Tinovul Mohos, Stanca Soimilor, Valea Rosie. De asemenea se organizeaza cursuri de echitatie si plimbari cu ATV-uri.
OFERTA SPECIALA valabila in perioada 15.09.2009-15.12.2009
O SAPTAMANA DE REFACERE - 330 lei/ persoana/ pachet
Pachetul include: 6 nopti cazare cu mic dejun, tratament 2 proceduri/zi si o consultatie la sosire ,pe baza recomandarii medicale
Turistii au obligatia de a avea asupra lor talon de pensie sau adeverinta de plata la zi a contributiilor pentru asigurarile de sanatate.
  • Curs VALUTAR BNR
    27.02.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter