Descopera placerea de a calatori ...

 

Berlin, 9 zile

Berlin,Potsdam (Palatul Sanssouci), Dresda,POLONIA (Cracovia, Casa Chopin, Lagarul Auschwitz, Varsovia), Praga, BRATISLAVA   9 zile
 
 
ZIUA 1Ora 6.00 plecare din Bucuresti – Parcarea din centrul Pietei Victoria , pe traseul : Pitesti – Sibiu – Arad.  Cazare in zona Budapesta – Vac.
ZIUA 2(mic dejun). Deplasare la Cracovia , tur de oras cu ghid local apoi popas in centru. Ora 20 deplasare cu autocarul la hotel.   Cazare in Cracovia.
ZIUA 3(mic dejun). Deplasare la Lagarul Auschwitz (vizita) apoi tur Varsovia cu ghid local, popas in centru . Ora 22 deplasare cu autocarul la hotel.    Cazare in Varsovia.
ZIUA 4((mic dejun). Se viziteaza Casa natala Chopin.   Cazare in Berlin.
ZIUA 5(mic dejun). Deplasare la Posdam unde se viziteaza Palatul Sanssouci (exterior) si gadinile. Tur Berlin. Popas in centru. Ora 22 deplasare cu autocarul la hotel.   Cazare in Berlin.
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber in Berlin.     Cazare in Berlin
ZIUA 7 (mic dejun). In Dresda se viziteaza centrul vechi si Castelul Swinger. Ora 14 plecare spre Cehia. Tur by night cu autocarul in Praga in zona centrala si popas. Ora 22 deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Praga.
ZIUA 8 (mic dejun). Tur pietonal Praga: Mala Strana (vechi cartier situat in afara cetatii), Podul Carol, Raul Valtava, Piata Primariei vechi – Ceasul cu Sfinti. Ora 12 plecare spre Bratislava (popas 90 minute).   Cazare in Budapesta.
ZIUA 9(mic dejun)Deplasare pe ruta : Szeghed – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire in Piata Victoriei (in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale, etc), aprox ora 24.
Pret:375
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). 
   Supliment single 180 €
Grup minim 25 turisti.                            Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €
La inscriere se achita integral sau minim 200 €. 
Excuria trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
●  servicii ghid roman si ghizi locali la Varsovia si Cracovia;
●  8 mic dejun continental (portie) la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor ; 
●  8 cazari in hotel 2 **- camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus ; 
●  transport (fara ziua 6) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari .
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
 
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu  15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Plecari : 31.07,  28.08.
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)      
  • Curs VALUTAR BNR
    02.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter