Descopera placerea de a calatori ...

 

Bulgaria , 3 zile

Litoral  BULGARIA   3 zile
( Varna si statiunile litorale: Nesebar, Nisipurile de Aur, Albena,  Balchik)
 
ZIUA 1 Vineri (ora 06.00) Plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-Balchik(vizita Castelul Reginei Maria). Popas in statiunea Albena. Plaja si baie in mare.  Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 2  (mic dejun). Vizita ½ zi Varna, Sunny Beach si Nesebar.  Dupa amiaza plaja si baie in mare.  Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 3 Duminica (mic dejun). Plaja si baie in mare.  Ora 14 plecare spre Romania. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale) - Piata Victoriei, aprox. ora 23.
Pret: 90      Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                      Supliment single 90 €
La inscriere se achita minim 100 €                                Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 20 €  
  Grup minim 25 turisti.                                              Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
·        PRETUL INCLUDE: ●2 cazari cu mic dejun  si cina la hotel 3***;
·     transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; ●servicii ghid roman.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii  pt. acestea.
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor platidiferenta de single.
PLECARI: 30.04, 27.08.                   Inscrierile se fac incepand cu  15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
NU EZITATI sa incheiati (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)           Acte necesare:  PASAPORT sau C.I.     
  • Curs VALUTAR BNR
    01.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter