Descopera placerea de a calatori ...

 
Rent a car
Galerie de imagini
Contact:    
   Piata Unirii nr 12
       apart. 7/2
  (langa Biserica cu Luna)
     Oradea, jud. Bihor

Tel +40259 443 443 
Fax +40259 220 200
Mobil +40728 297 443
 office@blutravelclub.ro

Casa se afla in localitatea Zece Hotare, comuna Suncuius. 
Acces prin Suncuius este si cel mai apropiat punct de acces catre casa, celelalte cai de acces fiind prin Vadu Crisului sau prin Alesd-Astileu-Calatea-Tomnatic.

Este o casa traditionala, renovata si avand toate facilitatile: sala de baie, wc, bucatarie utilata si un dormitor cu un pat matrimonial plus un pat simplu. Ideal pentru un cuplu sau o familie cu un copil.

Casa mai dispune si de o terasa foarte mare, parcare pietruita, conexiune internet si cablu tv. Zona este foarte frumoasa si salbatica, acoperita de paduri. In apropiere se poate vizita Pestera Vantului (cea mai lunga din Romania avand o lungime combinata a tuturor pasajelor de circa 52 km), pestera Batranului, defileul Crisului etc.

Pretul este de 22 Euro/ zi pentru o persoana, 33 Euro/ zi pentru 2 persoane sau 45 Euro/ zi pentru 2 adulti si un copil. Pretul este pentru intreaga casa. 
Pretul nu include masa insa exista toate conditiile pentru a o prepara inclusiv cuptor cu microunde. Pentru perioade mai lungi se ofera reduceri semnificative.

Momentan nu este posibila cazarea a mai mult de 2 adulti si un copil din pricina spatiului. Sunt 2 camere din care una functioneaza ca si bucatarie si camera de zi iar cealalta este dormitorul. In viitorul apropiat va fi disponibila inca o locuinta aproape identica in termeni de suprafata, aspect si dotari.
  • Curs VALUTAR BNR
    28.03.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter