Descopera placerea de a calatori ...

 

Chisinau, Cernauti, 5 zile

CHISINAU- Crama CRICOVA-cetatile moldave(Tighina, Soroca, Hotin)-CERNAUTI- PUTNA-Cetatea SUCEVEI     5 zile
ZIUA 1 - Miercuri, ora 06.00plecare - parcarea din centrul Pietei Victoria, Buzau-Galati-Reni-Cetatea Alba. Vizita Cetatea Alba.   Seara, tur Chisinau pe traseul : Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul,  Cazare in Chisinau.
ZIUA 2(mic dejun). Deplasare la  Cetatea Tighina. Apoi in Chisinau se viziteaza Muzeul.............Timp liber.   Cazare in Chisinau.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita Cricova (cea mai mare din lume- cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri), supranumit Orasul Vinurilor. Vizitarea cetatilor Soroca si Hotin de malul Nistrului.   Cazare in Cernauti.
ZIUA 4 (mic dejun).   Tur Cernauti cu ghid local. Cazare in Cernauti.
ZIUA 5 – Duminica (mic dejun). Se viziteaza Manastirea Putna si Cetatea Sucevei.  Sosire in Piata Victoriei aprox. ora 24.
PRET 145 €,      se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                         Supliment single 570 €
Grup minim 25 turisti.                                                                                                 Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 €
La inscriere se achita integral sau minim 500 €.                                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
.PRETUL INCLUDE: ·transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari, si taxe stradale;
·      4 cazari in hoteluri de 3*** si 2** , hoteluri de 2** definite prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu  cu dus ;
·      4 mic dejun la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor ; 
·      servicii ghid roman si ghizi locali in Chisinau, cetatile moldave si Cernauti.
Pretul nu include:  ·   biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor plati diferenta de single.
PLECARE in 18.08.                            Inscrierile se fac incepand cu  15.11.2009 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie) 
Acte necesare : pasaport      
  • Curs VALUTAR BNR
    06.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter