Descopera placerea de a calatori ...

 

Circuit Benelux, 10 zile

 
Circuit BENELUX (10 zile)
BELGIA – OLANDA - LUXEMBURG

 

 
Plecari: 04.03, 01.04, 14.05, 17.06, 22.07, 19.08, 02.09.2010
Pret: 650 euro/ persoana (loc in camera dubla sau tripla)
Supliment single: 290 euro

 

 
Ziua 1. CLUJ NAPOCA – REGENSBURG (~ 1060 km)
Plecare din Cluj Napoca la ora 05.00 pe ruta Oradea – Budapesta – Viena. Seara sosire in Regensburg. In limita timpului disponibil, se viziteaza: Catedrala Sf. Petru, Poarta Pretoria, Vechea Primarie. Cazare.

 
Ziua 2. REGENSBURG – NURNBERG - LUXEMBOURG(~ 565 km)
Mic dejun. Plecare spre Nurnbergpentru vizite: Castelul (exterior), Frauenkirche - Biserica Doamnei Noastre, Biserica Sf. Sebald. Continuarea calatoriei spre Luxembourg. Cazare.

 
Ziua 3. LUXEMBOURG – DINANT – BRUXELLES (~ 230 km)
Mic dejun. Tur de oras al capitalei Marelui Ducat de Luxembourgcu vizite in centrul bancar, centrul istoric si cosmopolit: Marele Palat Ducal, Piata Armelor cu Palatul Municipal, Primaria. Dupa pranz ne indreptam spre Bruxelles. La jumatatea drumului vom face o oprire in Dinant. Acest oras are o frumoasa amplasare pe raul Maas, in Valea Maas. Sosire in Bruxelles si cazare.

 
Ziua 4. BRUXELLES
Mic dejun. Tur al orasului Bruxelles pentru a vizita monumentala piata Grand Place si centrul, cu cladirile impresionante, biserica Sf. Mihail, Muzeul Regal de Arte Frumoase si Palatul Regal. Desigur, nu se va omite curioasa statuie a lui Manneken Pis, care este de fapt o fantana arteziana cu statuia unui baietel care a salvat orasul de la un mare incendiu. Dupa masa timp liber pentru plimbare sau pentru cumparaturi. Cazare.

 
Ziua 5. BRUXELLES – antwerp – ROTTERDAM – AMSTERDAM (~ 225 km)
Mic dejun. Plecare spre frumosul oras Antwerp, care are un centru interesant, cu strazi inguste si numeroase cladiri istorice. In centrul orasului istoric este o piata inconjurata de case cu fatade elegante. Tot aici se viziteaza Casa lui Rubens si Grote Markt cu Catedrala. Mergem mai departe spre Rotterdam, un oras modern, care are cel mai mare port din lume. Cazare in zona Amsterdam.

 
Ziua 6. AMSTERDAM
Mic dejun. Tur de oras Amsterdamcu vizite la Rijksmuseum (Marele Muzeu National), Muzeul Van Gogh, Casa Rembrandt, Nieuwe Kerk (Biserica Incoronarii). Se vor vizita canalele, podurile si frumoasele cladiri din secolele al XVII-lea si al XVIII-lea de-a lungul raului Amstel. Dupa masa, timp liber. Cazare.

 

 

 

 

 
Ziua 7. AMSTERDAM – HAGA – Insula MARKEN - AMSTERDAM (~ 165 km)
Mic dejun. Plecare spre Haga unde se va vizita: Palatul Pacii si Curtea Internationala de Justitie (exterior), Muzeul regal al Picturii (Mauritshuis). Intoarcere in Amsterdam si vizita pe insula Marken, care de fapt nu mai este o insula de cand s-a format istmul care o uneste cu tarmul, in 1957. Portul, micile case de lemn - unele dintre ele construite pe piloni - si strazile inguste fac sa merite aceasta plimbare. Intoarcere la Amsterdam. Optional: croaziera de-a lungul canalelor. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare.

 
Ziua 8. AMSTERDAM – KOLN – FRANKFURT (~ 465 km)
Mic dejun. Plecare spre Koln unde se viziteaza Catedrala. Dupa amiaza sosire la Frankfurtsi vizite la Casa si Muzeul Goethe, Primaria Romer, Nikolaikirche, Kaiser Dom, Fantana Dreptatii. Cazare.

 
Ziua 9. FRANKFURT – VIENA(~ 715 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena si tur cu autocarul pe Ringul vienez: Primaria, Opera, Parlamentul, Catedrala Sf. Stefan. Cazare.

 
Ziua 10. VIENA – BUDAPESTA – CLUJ NAPOCA (~ 660 km)
Mic dejun. Plecare spre tara – cu o scurta oprire in Budapesta pentru un tur panoramic. Sosire in Cluj Napoca in cursul serii.

 
Pretul include:
- transport cu autocar/minibus modern 3*/4* cu aer conditionat,
- 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri/pensiuni 2*/3*, Etap sau similar,
- insotitor de grup roman;
- vizitele mentionate in program

 
Pretul nu include:
- asigurare medicala
- asigurare storno (1,5% optionala dar recomandata)
- intrarile la obiectivele turistice, ghid local
- croaziera de-a lungul canalelor (aprox. 20 euro/pers - optional)
- alte servicii decat cele mentionate

 
Pretul a fost calculat pentru grup minim 30 persoane. In cazul in care grupul este mai mic, se achita suplimentar astfel: grup 25 – 29 persoane: + 30 euro/pers

 
Optional :
- plecare din Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc: + 20 euro (transfer Cluj, minim 6 pers)
- plecare din Targu Mures : + 12 euro (transfer la Cluj, minim 4 persoane)
- plecare din Bistrita – Dej - Gherla: + 15 euro (transfer la Cluj, minim 4 persoane)
- plecare din Zalau: + 10 euro (transfer la Cluj, minim 4 persoane)
- plecare din Sibiu – Sebes - Alba Iulia: + 20 euro (transfer la Cluj, minim 4 persoane)

 
Observatii:
 • Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala.
 • Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Copiii sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa prezinte cazierul judiciar.
 • Clasificarea hotelurilor este cea atribuita de autoritatile de resort din tarile respective. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
 • CONDITII DE RETRAGERE: Conform regulilor generale ale Agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice.
 • Curs VALUTAR BNR
  27.02.2020
 • 1 euro = 4.3312 RON
 • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter