Descopera placerea de a calatori ...

 
Rent a car
Galerie de imagini
Contact:    
   Piata Unirii nr 12
       apart. 7/2
  (langa Biserica cu Luna)
     Oradea, jud. Bihor

Tel +40259 443 443 
Fax +40259 220 200
Mobil +40728 297 443
 office@blutravelclub.ro

Circuit Budapesta & landul castelelor austriece: 13 August 2014

EARLY BOOKING

Budapesta- Cotul Dunarii - Burgenland – Landul castele austriece - Viena –Bratislava 

 

Ziua 1. Romania- Budapesta - Cotul Dunarii - Gyor

Plecare la ora stabilita din Romania, Tur panoramic al orasului Budapesta cu scurta oprire la Palatul regal. Vizita La Esztergom, mai sus pe Dunăre, capitala Ungariei până în secolul al XIII-lea, s-a născut regele Ştefan. Bazilica masivă se află pe locul unei biserici din secolul al IX-lea, unde a fost încoronat Ştefan în anul 1000. Ne continuăm călătoria spre Visegrad, unde regii din dinastia de Anjou ai Ungariei au construit un palat care, pe vremea lui Matei Corvin a fost celebru în Europa, fiind numit „Raiul pe Pământ”. Între anii 1462 şi 1475 aici a fost ţinut prizonier Vlad Ţepeş. Ajungem apoi la Szentendre, pe malul Dunării, care a fost fondat de refugiaţii sârbi care fugeau din calea atacurilor otomane și este cunoscut pentru bisericile sale, coloniile de artişti precum şi pentru micile muzee şi galerii de artă (în total aproape 100). Cazare hotel 3*, zona  Hegyeshalom.

Ziua 2. Hegyeshalom – Eisenstad - Castele din Burgerland - Viena

Mic dejun. Scurta Vizita la Halbturn Palace, cumparat de imparateasa Maria Thereza de la coaroana ungara  in 1765. Palatul  oferă un program variat de artă, cultură, vin și produse alimentare gourmet pe tot parcursul anului. Aici au loc expoziții fascinante anuale, serie de concerte de înaltă calitate, diverse evenimente de vară . Vizita la Eistend  la castelul Esterházy Palace,unul dintre cele mai frumoase castele baroce ale Austriei. Reședința principală a familiei Esterházy de peste 300 de ani, adaposteste si Sala Haydn, considerata una dintre cele mai bune Sali de concert din Austria. Puteti vizita palatul luand; Turul palatului, vizita in muzeul vinului sau vizita in apartametul printesei. Timp liber pentru pranz in  minunatul orasel Esterhazy.

Degustare de vin si masa in zona Rust, zona viticola din Burgerland.

Dupa amiaza vizita la castelulu Frakno- symbol al regiunii Burgenland care a servit ca si trezorerie a printilor Esterhazy. Comorile acestora mai pot fi vazute aici  in muzeele castelului.

 Seara ne indreptam spre Viena, cazare hotel 3*.

Ziua 3. Viena.

Mic dejun.,

Ziua incepe cu vizita la palatul Sconbrun urmata de vizite pe ringul vienez la cele mai importante obiective.; Curtea Imperiala Hofburg cu: Piata Eroilor, Curtea Noua, Curtea Veche,  Apartamentele imperiale si Muzeul Sisi (optional, vizita in interior), Biserica slujbelor imperiale Augustinerkirche, Scoala Spaniola de echitatie si Muzeul Lipitanilor. Dupa masa timp liber in centrul Vienei pentru masa si cumparaturi la CSC Viena. Cazare  hotel 3* Viena.

Ziua 4. Viena- Bratislava - Romania

Mic dejun. In  Bratislava oprire in Old Town Squar, cea mai cunoscuta piata din oras. Mai mult decat atat, aici se afla un important obiectiv turistic - fantana Roland.

Vizita la Castelul din Bratislava- dateaza din epoca fierului, in jurul anilor 500 - 600 i. Hr. Cladirile au elemente arhitecturale gotice, renascentiste si ale stilului baroc. Aici puteti vizita sala trezoreriei, sala cavalerilor, o expozitie permanenta si galeria castelului. Biserica Albastra- unoscuta oficial ca Biserica Sf. Elisabeta a Ungariei, aceasta superba biserica albastra este o piesa extravaganta a arhitecturii Art Nouveau. Atractia este vizitata de multi turisti straini, care adeseori o descriu ca o bomboana colorata sau un basm, datorita interiorului si exteriorului vopsit in mai multe nuante de albastru.Dupa o binemeritata pauza de pranz in centrul Bratislavei ne intoarcem in Romania unde se ajunge in timpul noptii.

 

Data plecarii

13.08.2015

Supliment single

Copil 3-12 ani

Al 3-lea adult in camera

Loc in camera dubla

 

165 EURO

75 EURO

115 EURO

145 EURO

 

Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.

 

Notă:

La înscriere se achită un avans de minim   30%  , diferența cu minim 21 de zile înainte de plecare.

Ordinea ocupării locurilor în autocar este ordinea achitării avansului.

  

Pretul include:

•        transport cu autocar modern clasificat 3*;

•        3  cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*;

•        asistenta turistica  din partea unui ghid  pe traseu.

 

Pretul nu include:

·         - sigurarea medicala si asigurarea storno (optional)

·         - intrarile la obiectivele turistice din program (aproximativ 30 euro/pers)

·         - degustarea de vin

 

IMBARCARI:

Oras imbarcare

Ora imbarcarii

Locul imbarcarii

Supliment transport

Baia Mare

05:00

Parcare OJT

0

Satu Mare

06:15

Catedrala - centru

0

Oradea

03:00

Parcare Vulturul

20 euro

Tg Mures

00.00

Parcare Poli 2

25 euro

Ludus

01:00

Centru

20 euro

Turda

02:00

Sens Vest

15 euro

Cluj Napoca

03:00

Parcare Piata Unirii

15 euro

Sebes

00:00

Centru

25 euro

Alba Iulia

00:45

P-ta Consiliului Europei

20 euro

Aiud

01:30

Centru- catedrala

20 euro

 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:  cu 2 saptamani inainte de inceperea excursiei.

 

ACTE NECESARE:

§            pasaport valabil  6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila;

§            copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

 

CONDITII DE RETRAGERE:

§            20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

§            50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

§            80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

§            100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

OBSERVATII:

§            Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

§            Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

§            Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

§            Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani.

§            Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

§            Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

§            Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

§            Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

§            Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.

§             Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.

§            Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

§            Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman; ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.

 

 

§            Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

§            La inscriere turistul are obligatia sa semneze de luare la cunostinta a anexei la contract:

 

Nume si prenume turist ( turisti sau lider de grup)

Semnatura

 

 

 

 

 

 

  • Curs VALUTAR BNR
    02.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter