Descopera placerea de a calatori ...

 

Circuit Elvetia, 7 zile

 
Circuit ELVETIA(7 zile)

 
Plecari: 22.02, 06.03, 02.04, 15.05, 12.06, 17.07, 21.08, 04.09.2010
Pret: 499 euro/ persoana (loc in camera dubla sau tripla)

 

 
Ziua 1. CLUJ NAPOCA – ORADEA – BUDAPESTA - VIENA (~720 km)
Plecare din Cluj-Napoca la ora 06.00. Se tranziteaza Ungaria. Scurt tur al capitalei Budapesta unde se pot vedea (din autocar): Citadela, Statuia Gellert, Parlamentul, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta etc. Cazare in zona Viena.

 
Ziua 2. VIENA- ZURICH (~750 km)
Mic dejun. Plecare spre Elvetia, traversand Austria. Scurt tur de oras Salzburg. Seara sosire la Zurich si cazare.

 
Ziua 3. ZURICH - BASEL– BERNA – ZURICH (~360 km)
Mic dejun. In prima parte a zilei se va face un tur de oras Zurich, continuand excursia catre Basel. Tur de oras Basel si vizite : Poarta Spalen, Universitatea, Harbor-ul si “coltul de intalnire al celor trei tari”: Franta, Germania si Elvetia. Dupa-amiaza drumul continua prin Biel si pe malul lacului Biel spre Berna, capitala Elvetiei. Tur de oras Berna unde se vor vedea: cladirea Parlamentului cu terasa sa uriasa, Monetaria de stat, Catedrala construita in stil baroc, Turnul cu ceas. Seara intoarcere la Zurichpentru cazare.

 
Ziua 4. ZURICH - LUCERNA – BRIENZ – FRIBOURG – LAUSANNE (~350 km)
Mic dejun. Plecare spre Lucerna unde se viziteaza Capela Bridge (care dateaza din secolul XIV) cu picturile sale despre evenimentele istorice ale orasului, Muzeul Transporturilor, Town Hall, Lion Monument care aminteste despre apararea Palatului Versailles in timpul Revolutiei Franceze, de catre garzile elvetiene. Apoi, se va pleca catre Brienz, un oras dominat de muntii Alpi. Calatorim de-a lungul lacului Thun spre Fribourg. Tur de oras Fribourg unde se vor admira cladirile care combina stilul gotic cu stilul baroc german si clasicismul francez, Catedrala construita in stil gotic, precum si un mare numar de monumente, Muzeul de Arta si Istorie (unde se pot admira colectii de sculptura medievala si religioasa). Seara cazare la Lausanne.

 
Ziua 5. LAUSANNE – GENEVA - MONTREUX - ZURICH (~370 km)
Mic dejun. Se viziteaza orasulLausanne cu superba Catedrala Gotica, vechiul Castel din Saint Maire, Universitatea, Old Town si muzeul Olympic. Plecare spre Geneva si tur de oras: Centrul ONU (cel mai important centru de conferinte internationale dupa cel din New York), sediul international al Crucii Rosii, Muzeul Crucii Rosii. Continuam calatoria de-a lungul lacului Geneva catre Montreux unde se viziteaza faimosul Castel de Chillon. In drumul de intoarcere catre Fribourg vom avea o scurta oprire in orasul medieval Gruyeres, orasul contilor de Gruyeres, unde se viziteaza Castel, o bijuterie arhitecturala care adaposteste comori medievale, picturi, gradini. Seara intoarcere si cazare la Zurich.

 
Ziua 6. ZURICH - LIECHTENSTEIN – VIENA (~790 km)
Mic dejun. Plecare spre Austria trecand prin Liechtenstein, cel mai mic stat din lume unde vizitam castelul Vaduz. Dupa traversarea Austriei ajungem in Viena; cazare.

 
Ziua 7. VIENA – ORADEA - CLUJ NAPOCA(~720 km)
Mic dejun. Scurt tur de oras Viena (cu autocarul) apoi plecare spre Romania. Seara tarziu sosire la Cluj-Napoca.

 

 

 

 

 
Pret: 499 euro/ persoana (loc in camera dubla sau tripla)
Supliment single : + 200 euro

 

 
Pretul include:
- transport cu autocar/minibus clasificat 3*/4*, cu aer conditionat;
- 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri/pensiuni de 2*/3*, Etap sau similar
- insotitor de grup roman;
- vizitele mentionate in program

 
Pretul nu include:
- asigurare medicala
- asigurare storno (1,5% optionala dar recomandata)
- intrarile la obiectivele turistice, ghid local
- alte servicii decat cele mentionate

 
Pretul a fost calculat pentru grup minim 30 persoane. In cazul in care grupul este mai mic, se achita suplimentar astfel: grup 25 – 29 persoane : + 30 euro/pers

 
Optional :
- plecare din Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc: + 20 euro (transfer la Cluj, minim 6 pers)
- plecare din Targu Mures : + 12 euro (transfer la Cluj, minim 4 persoane)
- plecare din Bistrita – Dej - Gherla: + 15 euro (transfer la Cluj, minim 4 persoane)
- plecare din Zalau: + 10 euro (transfer la Cluj, minim 4 persoane)
- plecare din Sibiu – Sebes - Alba Iulia: + 20 euro (transfer la Cluj, minim 4 persoane)

 

 
Observatii:
 • Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala.
 • Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Copiii sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa prezinte cazierul judiciar.
 • Clasificarea hotelurilor este cea atribuita de autoritatile de resort din tarile respective. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
 • CONDITII DE RETRAGERE: Conform regulilor generale ale Agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice.

 

 
 • Curs VALUTAR BNR
  30.03.2020
 • 1 euro = 4.3312 RON
 • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter