Descopera placerea de a calatori ...

 
Rent a car
Galerie de imagini
Contact:    
   Piata Unirii nr 12
       apart. 7/2
  (langa Biserica cu Luna)
     Oradea, jud. Bihor

Tel +40259 443 443 
Fax +40259 220 200
Mobil +40728 297 443
 office@blutravelclub.ro

City Break Istanbul 9 Noiembrie - grup in formare

CITY BREAK

SHOPPING SI VIZITA

LA

ISTANBUL TOAMNA 2014

 

OCTOMBRIE: 7 - 12.10.2014 Stop sales!

NOIEMBRIE: 04 - 9.11.2014 – grup in formare

 

GRATUIT: CROAZIERA PE BOSFOR, TUR PIETONAL, TRECERE IN ASIA

 

Ziua 1: Plecare la ora 18:00 din Cluj-Napoca pe traseul: Targu-Mures, Sighisoara, Medias, Sibiu, Ramnicu Valcea, Pitesti, Bucuresti, Ruse, Edirne, Istanbul. Transfer din Oradea, Baia Mare, Bistrita, Satu Mare, Zalau, Alba Iulia (15 euro/persoana/dus-intors).

 

Ziua 2: Ajungem in Istanbul in jurul orei 14:00, cazare hotel 3*. Bonus: tur pietonal in centrul istoric al orasului- Piata Sultanahmet (vom admira Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, Biserica Sfanta Sofia, Grand Bazar). Timp liber.

 

Ziua 3: Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizitarea singurei metropole din lume situata pe doua continente. In plimbarea dumneavoastra prin Istanbul veti fi fascinati de Aya Sofia- principala cladire bizantina din Istanbul, Moscheea Albastra – cea mai mare si singura moschee cu sase minarete din Istanbul, care s-a dorit a fi rivala Sfintei Sofia. Hipodromul, Obeliscul faraonului Thutmose, Coloana serpuita, Coloana lui Constantin al VII-lea, Palatul Topkapi- considerat simbolul si centrul administrativ al Imperiului Otoman, cu multe gradini interioare si o priveliste superba asupra Bosforului. Palatul Dolmabahce- a fost resedinta a sase sultani si cuprinde 285 de camere, iar in una din ele puteti vedea si astazi renumitul candelabru de 4.5 tone cu 750 de lampi. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 4: Mic dejun. Timp liber pentru vizite sau cumparaturi - Grand Bazar- unul dintre cele mai mari bazaruri acoperite din lume, cu peste 50 de stradute si 4000 de magazine in care veti gasi covoare, piele, antichitati, bijuterii, ceramica, textile, haine, pantofi, dulciuri etc. Spice Bazar - locul ideal pentru a achizitona mirodenii traditionale, fructe confiate, nuci, seminte. Istiklal Caddesi este o strada pietonala foarte iubita de cunoscatorii Istanbulului, pasionati de cumparaturi de calitate. Exista si foarte multe mall-uri, cel mai renumit fiind Cehavir mall- considerat a fi cel mai mare mall din Europa si al 6 lea din lume. Cazare Hotel 3*.

 

Ziua 5: Mic dejun. Pentru a va detasa de agitatia Istanbulului va oferim Gratuit o Croaziera pe Bosfor. Croaziera dureaza in jur de o ora si jumatate si este o plimbare agreabila ce permite vederea din larg a coastelor Bosforului si a celor doua poduri care il traverseaza. Bonus: Trecere cu autocarul peste Bosfor in Asia. Dupa-masa pornim catre tara, unde vom ajunge a doua zi in functie de formalitatile vamale.

 

Tarif persoana in camera dubla/ tripla: 175 euro/persoana

 

Supliment camera single: 45 euro

Copil 0-6.99 ani: 50% reducere

Copil 7-11.99 ani: 30% reducere

 

Transfer din Oradea, Baia Mare, Bistrita, Satu Mare, Zalau, Alba Iulia - 15 euro/persoana/dus-intors ( grup minim 2 persoane).

 

Tariful include:

 • transport autocar clasificat 3*;

 • cazare 3 nopti, hotel 3* cu mic dejun;

 • Bonus: Tur pietonal zona Sultanhmet;

 • Bonus: Croaziera pe Bosfor;

 • Bonus: Trecere cu autocarul in Asia

 • Insotitor roman din partea agentiei.

 

Tariful nu include:

 • asigurare medicala si/storno-optionala.

 • intrarile la obiectivele turistice.

NOTA:

 1. Tarifele sunt calculate in euro pentru minim 40 persoane.

 2. Pentru calatoria in Turcia este nevoie de pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

 3. Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in anumite situatii speciale. Orele de sosire sunt aproximative!

 4. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 5.  Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort locale (check-in la ora 14:00 si check-out la ora 12:00).

 6. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul juridic.

 7. Pretul transportului este calculat pentru grup minim de 40 de persoane, in caz contrar agentia isi rezerva dreptul de a recalcula tariful sau de a anula programul.

 8. Termen limita de inscriere: 2 saptamani inainte de inceperea programului.

 • Curs VALUTAR BNR
  28.03.2020
 • 1 euro = 4.3312 RON
 • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter