Descopera placerea de a calatori ...

 
Rent a car
Galerie de imagini
Contact:    
   Piata Unirii nr 12
       apart. 7/2
  (langa Biserica cu Luna)
     Oradea, jud. Bihor

Tel +40259 443 443 
Fax +40259 220 200
Mobil +40728 297 443
 office@blutravelclub.ro

Coasta de Azur: 01 - 08.2015

EARLY BOOKING

Fascinaţie, rafinament şi opulenţă - Coasta de Azur.

 

Veneția – Milano – Mănăstirea de la Pavia – San Remo – Nisa – Monte Carlo – Mont Blanc – Geneva – Berna – Zurich

 

Perioada : 1- 8 iulie 2015

Ziua 1 (miercuri, 1 iulie 2015): Baia Mare – Treviso (1100 km)

Plecare din Romania conform orarului de imbrcare pe traseul– Budapesta – Ljubliana – Treviso. La Ljubliana vom servi o cafea într-unul din barurile din centrul Ljublianei, locul unde Iason şi argonauţii săi au omorât dragonul, care a devenit simbolul oraşului. Vom trece peste râul Ljublianka pe Podul Triplu şi pe Podul Dragonului, vom vedea Fântâna celor 3 râuri ale Carniolei şi vom admira castelul reşedinţă a ducilor de Carintia. Cazare la hotel de 3* în zona Treviso.

Ziua 2 (joi, 2 iulie 2015): Venetia - oraşul romantismului.

Dupa micul dejun pornim spre ...Veneția… „Am văzut prima dată Piaţa San Marco acum zece ani” scria Bogdan Teodorescu. „De atunci am mai fost de câteva ori, în diferite anotimpuri, şi de fiecare dată am descoperit câte ceva, dar mai ales am revăzut, din nou şi din nou aceleaşi lucruri, m-am întors exact în aceleaşi locuri, am privit monumentele din aceleaşi unghiuri, am parcurs dimineaţa, la prânz şi seara aceleaşi trasee. Si încă nu mi-a ajuns. Fiindcă nu mai am cum să o văd prima dată, încerc să o văd mereu încă o dată”. Insulele Murano – cu atelierele de sticlă, Burano – cu soţiile pescarilor asteptându-şi soţii să se întoarcă de pe mare în căsuţe viu colorate, fiecare în altă culoare, făcând dantelă, sau Torcello – prima insulă locuită din lagună, astăzi aproape părăsită, doar cu catedrala bizantină a Veneţiei străjuind întinderea de ape încă din secolul al VII –lea, Piaţa San Marco - cu Bazilica, Palatul Dogilor şi Campanilla înaltă de aproape 100m, toate trebuie vizitate fiindcă sunt nedrept de frumoase. Cazare la același hotel de 3 * din zona Treviso.

Ziua 3 (vineri, 3 iulie 2015) Treviso – Milano – Mănăstirea de la Pavia – San Remo (600 km)

După micul dejun continuăm călătoria noastră cu oraşul Milano, capitala modei. Vizităm Domul, ,,un poem în marmură”, simbolul oraşului şi una dintre cele mai mari şi mai frumoase Catedrale construite în stil gotic din lume. Vizităm în continuare Galeriile Vittorio Emanuele II, faimoase pentru magazinele de lux și pentru statuete ale unor importanţi oameni din trecut: Michelangelo, Galileo, Cavour, Leonardo, Pier Capponi. De aici ne îndreptam spre Piaţa Scala şi vom face o vizită la Teatrul Scala, cel mai faimos teatru din lume care găzduieşte spectacole de operă, balet şi concerte de muzică clasică. De la Castelul Sforzesco părăsim Milano în direcția Mănăstirii de la Pavia, unde primul duce de Milano, Gian Galeazzo Visconti, a construit o biserică care să devină mausoleul familiei. Cină și cazare la hotel de 2-3* în zona San Remo.

Ziua 4 (miercuri, 4 iulie 2015) Coasta de Azur (450 km )

După ce servim micul dejun ne continuăm incursiunea pe Coasta de Azur. La Grasee, capitala mondială a parfumului, intrăm într-una din cele mai vechi parfumerii – Fragonard. Ajungem în Nice, locul unde marea întâlneşte muntele. Începem vizita pe Promenade des Anglaise, vestitul bulevard flancat de palmieri, trecem pe lângă hotel Negresco, vedem apoi Centrul de Congrese Acropolis şi admirăm fostul Bastion Englez, transformat într-o superbă gradină suspendată. Timp liber 3 ore pentru baie în Golful Îngerilor sau pentru vizite. La Monaco vom vizita Monaco-Ville, reşedinţa princiară şi Monte Carlo, admirând Palatul Princiar şi piaţa din faţa sa, străjuită de imenşi pini mediteraneeni, pe urmă trecem prin fata spectaculosului Cazino - faima Monaco-ului. Toate aceste lucruri se armonizează perfect cu iahturile mereu ancorate în porturi. Cină și cazare la hotel de 2-3* în zona Torino.

Ziua 5 (joi, 5 iulie 2015) Torino – Mont Blanc - Chamonix (200 km)

Dimineaţa după ce servim micul dejun ne vom indrepta spre Monte Bianco sau Mont Blanc pe care vom urca cu telecabina, din Italia, trecând peste Marea de Gheață sau din Franța, la Aiquile du Midi. Pentru cei care nu doresc sa urce la 3842 de metri, o opțiune este trenulețul pentru a intra în peștera de gheață, sau o plimbare lejeră prin Chamonix. Cină și cazare la hotel de 2-3* în zona Chamonix - Geneva.

Ziua 6 (vineri, 6 iulie 2015) Geneva – Lausanne – Berna – Innsbruck (675 km)

După micul dejun vom vizita Palatul Natiunilor Unite de la Geneva și continuăm drumul spre Lausanne, locul unde a fost semnată convenţia de înfiinţare a Comitetului Olimpic Internaţional. Vom vedea catedrala, Palatul Rumine şi Castelul St. Maire. La Berna, capitala confederaţiei Elveţiene, vom admira Parlamentul elveţian de pe podul de pe râul Aare, vom asculta bătăile ceasului astronomic şi vom urca scările în turnul înalt de 100 m al catedralei, care o face cea mai înaltă biserică a Elveţiei. Cazare la hotel de 2-3* în zona Innsbruck.

Ziua 7 (sâmbătă, 7 iulie 2015) Innsbruck – Kitzbuhel – Zell am See – Salzburg (250 km)

Servim micul dejun şi pornim la plimbare pe străzile capitalei Tirolului, Innsbruck. Vom vedea palatul imperial Hofburg, Acoperișul de Aur de sub care Maximilian I urmărea turnirurile din piață și vom face cumpărături pentru cei dragi de la fabrica Swarovski. În drum spre Salzburg vom trece prin zone de munte cu peisaje numai bune de pus pe vederi. Cină și cazare la pensiune zona Salzburg.

Ziua 8 (duminică, 8 iulie 2015) Salzburg – Baia Mare (950 km)

Dupa micul dejun pornim spre casă, cu o scurtă oprire la Linz. Sosire la Baia Mare în cursul nopții.

 

 

Data plecarii

01.07.2015

Supliment single

Copil 3-12 ani

Al 3-lea adult in camera

Loc in camera dubla

 

500 EURO

166 EURO

350 EURO

480 EURO

Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.

 

Notă:

La înscriere se achită un avans de minim 30% , diferența cu minim 21 de zile înainte de plecare.

Ordinea ocupării locurilor în autocar este ordinea achitării avansului.

 

Tariful include:

 • transport cu autocar modern cu scaune rabatabile și aer condiţionat, cu toate taxele de drum şi parcări incluse;

 • 7 nopţi cazare cu mic dejun si 4 cine la pensiuni sau hoteluri de 2-3*;

 • asistenţă turistică pe traseu din partea unui însoțitor de grup din România.

 

Tariful nu include:

 • asigurare medicală de sănătate și asigurare Storno (obligatorii, dar se pot încheia la orice companie de asigurări), aproximativ 46 lei pe pachet;

 • intrarea cu trenul și croaziera pe insule în Veneția – aproximativ 25 Euro;

 • biletele de transport public în Milano – aproximativ 5 Euro;

 • Telecabină sau tren Mont Blanc: 50 – 100 Euro, în funcție de opțiune;

 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici eventualii ghizi pentru acestea (prețurile indicate sunt orientative):

 • Palatul Națiunilor Unite Geneva: 10 Euro;

 

IMBARCARI:

Oras imbarcare

Ora imbarcarii

Locul imbarcarii

Supliment transport

Baia Mare

05:00

Parcare OJT

0

Satu Mare

06:15

Catedrala - centru

0

Oradea

03:00

Parcare Vulturul

20 euro

Arad

01:00

Centru

25 euro

Tg Mures

00.00

Parcare Poli 2

25 euro

Ludus

01:00

Centru

20 euro

Turda

02:00

Sens Vest

15 euro

Cluj Napoca

03:00

Parcare Piata Unirii

15 euro

Sebes

00:00

Centru

25 euro

Alba Iulia

00:45

P-ta Consiliului Europei

20 euro

Aiud

01:30

Centru- catedrala

20 euro

 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 2 saptamani inainte de inceperea excursiei.

 

ACTE NECESARE:

 • pasaport valabil 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila;

 • copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

 

CONDITII DE RETRAGERE:

 • 20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

 • 50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

 • 80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

 • 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

OBSERVATII:

 • Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

 • Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani.

 • Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

 • Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.

 • Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.

 • Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

 • Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman; ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.

 

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 • La inscriere turistul are obligatia sa semneze de luare la cunostinta a anexei la contract:

 

Nume si prenume turist ( turisti sau lider de grup)

Semnatura

 

 

 

 

 

 

 

 • Curs VALUTAR BNR
  06.04.2020
 • 1 euro = 4.3312 RON
 • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter