Descopera placerea de a calatori ...

 

Creta, circuit + sejur 10 zile

Insula CRETA            circuit + sejur    10 zile ,   
din care in 7 zile (3 – 9) se poate face plaja si baie in mare
Hersonissos- cea mai frumoasa statiune din Creta
Croaziera pe Marea Mediterana               Insula SANTORINI 
Heraklion    Agios    Nikolaos    Hania     Rethimno
ZIUA 1 (duminica/luni),Duminica ora 20.00plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei si Greciei. Sosire in Atena – Pireu. Luni, ora 19, imbarcare pe vas.       Cazare pe vapor.
ZIUA 2 marti, sosire dimineata in Heraklion. Excursia (A) - deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut ZEUS. Vizita si popas in orasul Agios Nikolaus. Plaja si baie apoi deplasare la hotel.         Cina si cazare in Creta.
ZILELE 3 - 8.       Demipensiune si cazare la hotel in Creta.
B.     In ziua a 3-a excursie de o zi la WATER PARK.
C.     In ziua a 4-a excursie de ozi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) apoi in capitalele Hania si Rethimno (in Creta mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolau). PLAJA si BAIE la RETHIMNO. 
D.    In ziua a 7- a excursia de oziin care se traverseaza Creta (pana la malul spre Africa)cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor Gortys (exterior) si Festos. PLAJA si BAIE la MATALA.
Excursiile (A, B, C, D, E) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 105 є (40+10+20+20+15) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.         
Excursii optionale (plata in Creta) :    ●  o zi in Insula Santorini (ziua a 6-a);  ●  seara cretana (ziua a 8-a).
Seara, plecare cu ferry-boat-ul la Pireu.                                        Cazare pe vapor.
ZIUA 9 marti  (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (E) de ½ zi la Palatul Knossos. Shopping in Heraklion si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice.
.ZIUA 10  (miercuri/joi). Sosire miercuri dimineata in Atena – Pireu. Traversarea Greciei si Bulgariei. Sosire in Bucuresti-Piata Victoriei,  joi in jurul orei 7.
 
PRET (include cele 5 excursii in valoare de 105 є): 345 pt: 20.06.     380pt: 11.07.  400 pt: 25.07, 12.09. 415 pt  22.08.   430 pt: 08.08. 
se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                           Supliment single 180 €
La inscriere se achita minim 200 €                  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €                 Grup minim 25 turisti.
 Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE: ·  cele 5 excursii in valoare de 105 є, servicii ghid roman,
· transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;
· 7 cazari cu 7 demipensiuni in Creta ;
· 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel ILIOS 3***, situat in centrul statiunii Hersonissos (cea mai frumoasa din Creta), la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, balcon, televizor, aer conditionat - split cu telecomanda (optional - plata la hotel, 7є /zi/camera), frigider (optional – plata la hotel, 4 €/zi/camera) si piscina.         
DEMIPENSIUNE - bufet (la cina felul principal este portie).                                                 www.hotelilios.gr
 
 
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor platidiferenta de single.
 
Inscrierile se fac incepand cu  25.11. 09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
 
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)  
  • Curs VALUTAR BNR
    10.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter