Descopera placerea de a calatori ...

 

Creta, circuit + sejur 13 zile

Grecia si Insula CRETA     circuit+sejur13 zile
din care in 8 zile (4-11) se poate face plaja si baie in mare    Heraklion, Agios Nikolaos,
Hersonissos - cea mai frumoasa statiune din Creta 
Hania, Rethimno, Insula SANTORINI, SALONIC, ATENA, METEORA,
PELOPONEZ(Micene, Epidauros, Canalul Corint),Croaziera pe Mediterana
ZIUA 1SAMBATA. ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- Kulata – Grecia. Scurt tur, Salonic, pe ruta: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd. Egnatia, Bd. Expozitiei, Piata Aristotel, statuile ecvestre Regele Constantin si  Alexandru cel Mare.       Cazare in Kalambaka.
ZIUA 2 (mic dejun) In Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) se viziteaza Manastirea Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a obiectelor de cult religios.                           Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie (A) in Peloponez unde se viziteaza: Colonia antica Micene (cea mai veche civilizatie greaca), Mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene), Epidauros-teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Oprire la Canalul Corint-lung de 6 Km, leaga Marea Egee de M. Ionica. Deplasare in Portul Pireu.      Cazare pe vapor.
ZIUA 4 Sosire dimineata in Heraklion. Excursia (B) - deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut ZEUS. Vizita si popas in orasul Agios Nikolaus. Plaja si baie apoi deplasare la hotel.                                                                                                                                                     Cina si cazare in Creta.
ZILELE 5-10.       Demipensiune si cazare la hotel in Creta.
  1. In ziua a 5-a excursie de o zi la WATER PARK.
  2. In ziua a 9-a excursie de ozi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) si in capitalele: Hania si Rethimno (in Creta mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolau). PLAJA si BAIE la RETHIMNO. 
  3. In ziua a 10- a excursia de oziin care se traverseaza Creta (pana la malul spre Africa)cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor Gortys(exterior) si Festos. PLAJA si BAIE la MATALA.
Excursiile (A, B, C, D, E, F) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 150 є (45+40+10+20+20+15) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.         
Excursii optionale (plata in Creta) :      ●  o zi in Insula Santorini (ziua a 6-a);     ●  seara cretana (ziua a 8-a).
ZIUA 11  (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (F) de ½ zi la Palatul Knossos. Shopping in Heraklion si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul la Pireu (Atena).
                  Cazare pe vapor.
ZIUA 12  Tur Atena: ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma, Omonia. Timp liber,vizita in Plaka. Ora 14 plecare din Atena.Popas la statuia lui Leonida (lupta dintre greci si persi). Deplasare la Sf. Paraschiva  loc sfant pentru alinarea  durerilor.                                                                                      Cazare in Katerin
ZIUA 13 JOI  (mic dejun). Traversarea Bulgariei. Sosire in Bucuresti-Piata Victoriei, aprox. ora 23.
PRET(include cele 6 excursii in valoare de 150 є)   400 pt: 05.06.   410 pt: 12.06, 25.09.  
425 pt: 26.06, 18.09.    440 pt: 03.07, 04.09.   470 pt: 17.07, 28.08.  500 pt: 31.07, 14.08.
se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                                 Supliment single 240 €
La inscriere se achita minim 200 €                                         Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 € 
Grup minim 25 turisti.                                                  Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE: ·  cele 6 excursii in valoare de 150 є, servicii ghid roman ;
·   transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;
·   7 cazari cu 7 demipensiuni in Creta , 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus ;
·   3 cazari  cu 3 mic dejun continental (portie) la hotel 2**- camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel ILIOS 3***, situat in centru statiunii Hersonissos (cea mai frumoasa din Creta),  la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, balcon, televizor, aer conditionat - split cu telecomanda (optional - plata la hotel, 7є /zi/camera), frigider (optional – plata la hotel, 4 €/zi/camera) si piscina.          DEMIPENSIUNE - bufet (la cina felul principal este portie
 
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor platidiferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu  25.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)      
  • Curs VALUTAR BNR
    28.03.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter