Descopera placerea de a calatori ...

 
Rent a car
Galerie de imagini
Contact:    
   Piata Unirii nr 12
       apart. 7/2
  (langa Biserica cu Luna)
     Oradea, jud. Bihor

Tel +40259 443 443 
Fax +40259 220 200
Mobil +40728 297 443
 office@blutravelclub.ro

Croaziera pe valurile Dunarii: 07 Octombrie 2015

EARLY BOOKING

Croaziera pe valurile Dunarii, circuit Austria - Cehia

Budapesta – Viena – Melk – Ceske Budejovice – Pilsen – Karlovy Vary - Praga - Bratislava

 

Ziua 1. Baia Mare -Satu mare - Budapesta – Viena

Plecare la ora 6 dimineata din Baia Mare pe ruta Satu Mare - Budapesta – Viena. In cursul dupa-amiezei vom face o oprire la Hinterbruhl, langa Viena, pentru o plimbare cu barca pe cel mai mare lac subteran din Europa. Avand o suprafata de 6200 m2, lacul s-a format in anul 1912 in urma unei explozii intr-o mina de ghips deschisa in 1848. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, nazistii au pus aici bazele unei fabrici de avioane, firma Heinkel construind aici fuselajul pentru avionul de vanatoare HE 162. Dupa o plimbare pietonala prin centrul Vienei, cazare in zona Viena la hotel de 3***.

Ziua 2. Viena- Vachau- Melk- Ceske Budejovice

Mic dejun. La ora 10 îmbarcare pe nava MS Prinz Eugen pentru a naviga pe una dintre cele mai frumoase porţiuni ale văii Dunării, Vachau, listată în patrimoniul mondial UNESCO. Sosire la Melk la ora 13.15, după care timp de 2 ore vom vizita abaţia benedectină fondată în 1089. Plecare la ora 15.30 spre Ceske Budejovice, unul dintre cele mai frumoase oraşe medievale din Cehia (cea mai mare piaţă medievală din Europa), oraşul berii Budweis. Opţional cină în berărie. Cazare hotel 2** sau 3*** în Ceske Budejovice.

 

Ziua 3 . Ceske Budejovice- Pilsen- Karlovy Vary- Praga

După micul dejun ne îndreptăm spre Pilsen, unde vom face un tur cu degustare al fabricii de bere. Binedispuşi fiind, ne vom continua călătoria spre Karlovy Vary pentru a ne plimba pe promenada din centrul renumitei staţiuni balneare şi a degusta apele minerale termale de aici. O scurtă oprire la Loket ne va întoarce în timp pe vremea lui Carol al IV-lea, stăpânul cetăţii Loket, locul de unde a pornit la vânătoare atunci când a descoperit izvoarele de la Karlovy Vary. Vom admira aici cristalele de Boemia (sau le vom şi cumpăra, fiind mult mai ieftine decât în Praga) şi un muzeu al instrumentelor de tortură bine amenajat între zidurile cetăţii. Spre seară vom ajunge la Praga. Cazare hotel 3*** în Praga.

 

Ziua 4. Praga

Praga După micul dejun vom porni în explorarea acestei minunate capitale europene, supranumită „oraşul celor 100 de turnuri” sau „oraşul de aur”. Vom începe de la Mănăstirea Loreta care găzduieşte în curtea sa o copie a casei Fecioarei Maria, adusă de îngeri din Nazaret în Loret (Italia). Vom vedea apoi schimbarea de gardă la Palatul Prezidenţial şi vom trece prin curţile fostului Palat Regal, admirând Catedrala Sf. Vit. Vom coborâ apoi spre centru, trecând Podul Carol, şi ne vom petrece dupăamiaza şi seara hoinărind pe străduţele pline de farmec ale centrului vechi şi privind animaţia ceasului din turnul primăriei. Eventual putem face o plimbare prin Cartierul Evreiesc pentru a privi la singurul ceas din Europa ale cărui limbi se rotesc în sens invers. Cazare hotel 3*** în Praga.

 

Ziua 5 .Praga –Brno- Bratislava- Romania

După micul dejun pornim spre casă, cu 2 opriri, fiecare de aproximativ o oră şi jumătate la Brno - capitala Moraviei si Bratislava - capitala Slovaciei. Seara târziu sosire acasă.

 

 

Data plecarii

07.10.2015

Supliment single

Copil 3-12 ani

Al 3-lea adult in camera

Loc in camera dubla

 

250 EURO

70 EURO

175 EURO

230 EURO

 

Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.

Notă:

La înscriere se achită un avans de minim 30% , diferența cu minim 21 de zile înainte de plecare.

Ordinea ocupării locurilor în autocar este ordinea achitării avansului.

 

Tariful include:

 • transport cu autocar modern cu scaune rabatabile și aer condiţionat, cu toate taxele de drum şi parcări incluse;

 • - 4 nopți cazare cu mic dejun

 • - taxa plimbare lac subteran de la Hinterbruhl

 • - bilet croaziera nava MS Prinz Eugen

 • - asistenţă turistică pe traseu din partea unui însoțitor de grup din România.

 

Tariful nu include:

 • asigurare medicală de sănătate și asigurare Storno (obligatorii, dar se pot încheia la orice companie de asigurări), aproximativ 46 lei pe pachet;

 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici eventualii ghizi pentru acestea (prețurile indicate sunt orientative):

 • Castelul Locket http://www.hradloket.cz/ 4 euro/ adult

 • Fabrica Pilsner Urquel http://www.prazdrojvisit.cz/en/prohlidka-pilsner-urquell-pro-verejnost/oteviraci-doba-a-casy-prohlidek-pu/ aprox 10 euro

 • Abatia Melk http://www.stiftmelk.at/ aprox 10 euro / pers

 • Manastirea Loreta http://www.loreta.cz/en/index.htm 5 euro/ pers .

 

IMBARCARI:

Oras imbarcare

Ora imbarcarii

Locul imbarcarii

Supliment transport

Baia Mare

05:00

Parcare OJT

0 euro

Satu Mare

06:15

Catedrala - centru

0 euro

Oradea

08:30

Parcare Vulturul

0 euro

Arad

10:30

Lukoil iesire spre Timisoara

0 euro

Timisoara

11:30

Gara

 

Tg Mures

04.00

Parcare Poli 2

20 euro

Ludus

04:30

Centru

20 euro

Turda

05:00

Sens Vest

15 euro

Cluj Napoca

06:00

Parcare Piata Unirii

15 euro

 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 2 saptamani inainte de inceperea excursiei.

 

 

 

 

ACTE NECESARE:

 • pasaport valabil 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila;

 • copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

 

CONDITII DE RETRAGERE:

 • 20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

 • 50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

 • 80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

 • 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

OBSERVATII:

 • Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

 • Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani.

 • Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

 • Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.

 • Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.

 • Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

 • Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman; ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.

 

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 • La inscriere turistul are obligatia sa semneze de luare la cunostinta a anexei la contract:

 

Nume si prenume turist ( turisti sau lider de grup)

Semnatura

 

 

 

 

 

 • Curs VALUTAR BNR
  04.04.2020
 • 1 euro = 4.3312 RON
 • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter