Descopera placerea de a calatori ...

 
Rent a car
Galerie de imagini
Contact:    
   Piata Unirii nr 12
       apart. 7/2
  (langa Biserica cu Luna)
     Oradea, jud. Bihor

Tel +40259 443 443 
Fax +40259 220 200
Mobil +40728 297 443
 office@blutravelclub.ro

Elvetia si Liechtenstein: 11 - 18 Iulie 2015

EARLY BOOKING

Cascade, piscuri și lingouri de aur în Elveția și Liechtenstein

Innsbruck – Vaduz – Lacul Constance – Schaffhausen – Zurich – Lucerna – Basel – Berna – Lacul Geneva – Crans-Montana – Lucarno (Lacco Maggiore) – Lugano – Lacul Como – St. Moritz – Davos - Innsbruck

Ziua 1. Baia Mare - Satu Mare – Innsbruck (1150 km)

Plecare dimineță la ora 05.00 din Baia Mare pe ruta Satu Mare – Budapesta - Viena – Salzburg - Innsbruck. Cazare la hotel 3* în zona Innsbruck.

Ziua 2. Innsbruck – Vaduz – lacul Constance (270 km)

După micul dejun ne îndreptăm spre Liechtenstein, După ce vom vizita muzeul ce adăpostește bijuteriile ducale și vom face o plimbare la Castelul din Vaduz, vom intra în Elveția în drumul nostru spre lacul Constance, un lac aflat la frontiera dintre Elveția, Austria și Germania. Opțional croazieră de seară pe lac. Cazare la hotel de 3* în Germania în apropierea lacului.

 

Ziua 3. Lacul Constance– cascada Schaffhausen – Zurich –Lucerna - Basel –Mulhouse (300 km)
După micul dejun ne îndreptăm spre cea mai mare cascadă din Europa, cascada de la Schaffhausen pe Rin, impresionantă prin lățimea ei. În Zurich vom păși pe străzile sub care se află tunelurile băncilor elvețiene, pline de lingouri de aur, spre Biserica Sf. Petru, cu cel mai mare ceas din Europa – cu un diametru de 8,7 m - sau spre Biserica Doamnei Noastre, care are vitraliile pictate de Marc Chagall. Ne vom plimba prin Lucerna, un mic sat de pescari transformat în important nod rutier odată cu deschiderea pasului St. Gotthard în 1220, faimos şi pentru podul de lemn cu panourile pictate care uneşte cele două maluri ale râului Reus. O plimbare prin Basel va finaliza ziua. Cazare la hotel de 2-3* în Mulhouse (Franța).

Ziua 4. Mulhouse – Berna – Castelul Chillon – Geneva ( 300 km)
Mic dejun, apoi ne îndreptăm spre capitala Confederației Elvețiene – Berna. Situată pe râul Aare, capitala pare mai degrabă un oraș liniștit de provincie. Vom vedea urșii pe malul râului (emblema orașului), vom urca în turnul celei mai înalte biserici din Elveția și ne vom face poze în fața primăriei. La Chillon, pe malul lacului Geneva (Leman), vom afla de ce acest castel vechi de peste 1000 de ani i-a inspirat pe Jean- Jacques Rousseau, Victor Hugo, Lord Byron și Delacroix. Înainte de a ne îndrepta spre hotel vom admira ceasul floral din parcul de pe malul lacului Geneva și vom urca la catedrala reformată St. Piere și la biserica ortodoxă rusă. Cazare la hotel de 2-3* în zona Geneva.

Ziua 5. Geneva – Crans-Montana - Domodossola ( 215 km)

Mic dejun, apoi ne îndreptăm spre Crans-Montana. Reprezentanți cheie ai guvernelor, parlamentelor și partidelor politice din întreaga lume și ai organizațiilor internaționale se întâlnesc anual aici pentru a lua decizii importante. Noi vom ajunge la câteva zile după ei, pentru a ne bucura de informații proaspete...Vom urca cu telecabina sau telescaunul pe munte pentru a admira panorama Alpilor Elvețieni. Vom ajunge apoi la cazare în zona Domodossola, în Italia. Hotel de 2-3*.

 

Ziua 6. Domodossola – Locarno – Lugano – Menaggio (120 km)
După micul dejun intrăm din nou în Elveția, de data aceasta pe malul lacului Maggiore (împărțit de Italia cu Elveția) la Locarno și a lacului Lugano, în cantonul elvețian Ticino, cu o puternică influență italiană. Castelul din Locar no se spune că ar fi fost proiectat de către Leonardo da Vinci, iar de la mănăstirea Madonna del Sasso este o priveliște foarte frumoasă a lacului, viilor și orașului, dar și a vârfurilor acoperite de zăpadă din jur. Lugano, datorită climatului plăcut pe malul lacului Lugano și a faptului că a atras un număr tot mai mare de celebrități, a fost denumit ”Monte Carlo al Elveției”. Cazare la hotel de 2-3* în apropierea lacului Como în Italia.

Ziua 7. Menaggio – St. Moritz – Davos – Innsbruck ( 350 km)

Mic dejun urmat de o ultimă incursiune pe teritoriul elvețian (în acest circuit). St. Moritz și Davos nu mai au nevoie de prezentare. Stațiune de vacanță pentru clasa avută a lumii, St Moritz a găzduit (la fel ca și Innsbruck în Tirol și Lake Placid în SUA) de două ori Jocurile Olimpice de Iarnă, în 1928 și 1948. La Davos, orașul situat la cea mai mare înălțime dintre orașele Europei, se întâlnesc cei mai puternici oameni ai lumii pentru a lua decizii economice și politice. Este, de asemenea, una dintre cele mai mari stațiuni de iarnă din Elveția. Cazare la hotel de 2-3* în zona Innsbruck.

 

Ziua 8. Innsbruck – Baia Mare ( 1150 km)
Mic dejun urmat de o scurtă vizită la Swarovski. Sosire acasă seara târziu.

 

Data plecarii

11.07.2015

Supliment single

Copil 3-12 ani

Al 3-lea adult in camera

Loc in camera dubla

 

480 EURO

210 EURO

335 EURO

460 EURO

 

Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.

 

Notă:

La înscriere se achită un avans de minim 30% , diferența cu minim 21 de zile înainte de plecare.

Ordinea ocupării locurilor în autocar este ordinea achitării avansului.

 

Tariful include:

** transport cu autocar modern, 3*cu scaune rabatabile, aer condiţionat; taxele de autostrăzi şi parcări sunt incluse;

** 7 nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 2 ,3 sau 4* ;

** asistenţă turistică

 

Tariful nu include:

** asigurare medicală de sănătate;

** biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici ghizii pentru acestea.

 

IMBARCARI:

Oras imbarcare

Ora imbarcarii

Locul imbarcarii

Supliment transport

Baia Mare

05:00

Parcare OJT

0 euro

Satu Mare

06:15

Catedrala - centru

0 euro

Oradea

08:30

Parcare Vulturul

0 euro

Arad

10:30

Lukoil iesire spre Timisoara

0 euro

Timisoara

11:30

Gara

0 euro

Tg Mures

04.00

Parcare Poli 2

20 euro

Ludus

04:30

Centru

20 euro

Turda

05:00

Sens Vest

15 euro

Cluj Napoca

06:00

Parcare Piata Unirii

15 euro

 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 2 saptamani inainte de inceperea excursiei.

 

ACTE NECESARE:

 • pasaport valabil 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila;

 • copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

 

CONDITII DE RETRAGERE:

 • 20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

 • 50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

 • 80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

 • 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

OBSERVATII:

 • Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

 • Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani.

 • Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

 • Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.

 • Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.

 • Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

 • Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman; ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.

 

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 • La inscriere turistul are obligatia sa semneze de luare la cunostinta a anexei la contract:

 

Nume si prenume turist ( turisti sau lider de grup)

Semnatura

 

 

 

 

 

 

 

 • Curs VALUTAR BNR
  01.04.2020
 • 1 euro = 4.3312 RON
 • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter