Descopera placerea de a calatori ...

 
Rent a car
Galerie de imagini
Contact:    
   Piata Unirii nr 12
       apart. 7/2
  (langa Biserica cu Luna)
     Oradea, jud. Bihor

Tel +40259 443 443 
Fax +40259 220 200
Mobil +40728 297 443
 office@blutravelclub.ro

Excursii Malta

SEJURURI

TURUL SICILIEI
120 EURO/ADULT, COPII 2-12 ANI 90 EURO - cataraman inclus


Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel in maxim 90min. ajungem in Pozzalo, port din sudul Siciliei, unde vom face o pauza de acomodare cu bunatatile cofetariei locale. Un autocar de 4 stele ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Mesina, pentru a vizita perla Mediteranei; Taormina, cu frumoasele ei strazi, gradini si vestigii grecesti si romane. Apoi ne asteapta cel mai mare vulcan al europei Etna, unde vom poposi la 2000 de metri altitudine daca vremea o va permite - in caz contrar, vom face o vizita in orasul baroc Noto.VITTORIOSA , GROTA ALBASTRA, TEMPLELE MEGALITICE, SAT PESCARESC
35 EURO/ADULT, COPII 2-12 ANI 25 EURO -  nu sunt incluse biletele cu barca: 7 euro/pers
Prima lectie de geologie, preistorie dar si istorie. Victoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale. Geologie: Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Preistorie; templele de la Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Apoi vom trece prin Marsaxlokk, cel mai mare sat pescaresc ce are legatura cu istoria Romaniei.


TUR VALLETTA/MDINA/MOSTA
45 EURO/ADULT , COPII 2-12 ANI - 25 EURO

Tur de forta in istoria insulei de la granita maritima dintre Occident si Orient dar si intre Europa si Africa. Istorie, politica, razboi, arta, stiinta, religie si contraste intre popoare si culturi. Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiective: CoCatedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barakka. Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Ctedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”. Vom incheia ziua cu Moste unde vom fi incantati de cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta. Domul Bisericii Sf. Maria.

 TURUL INSULEI GOZO - FERRYBOAT SI LUNCH INCLUSE
60 EURO/ADULT,  COPII 2-12 ANI - 35 EURO

 

“ESENTELE TARI SUNT IN STICLUTE MICI”; Aceeasi parere o veti avea dupa ce vom vizita mica insula GOZO. Dupa o introducere in mitologia greaca, la “apartamentul” frumoasei CALYPSO vom atinge urmatoarele obiective:
1: Biserica, basilica, facatoare de minuni “TA’ PINU”.

2: “FEREASTRA ALBASTRA”, unde marea si stanca ne vor da un spectacol de neuitat.

3: “CITADELA” cetate stil arab unde s-au aparat arabi, normanzi, ioaniti, britanici, dar si inchizitia din Roma.

4: “GOLFUL NIMFELOR”, XLENDI, sat pescaresc, tronat de singurul izvor din Malta, din micul oras Fontana.
  • Curs VALUTAR BNR
    25.02.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter