Descopera placerea de a calatori ...

 

Franta, circuit 13 zile

COASTA DE AZUR (Monaco, Nisa, Cannes),PARIS, Valea LOIREI, STRASBOURG, MUNCHEN, LUXEMBURG, NORDUL ITALIEI(San Remo, Milano, Verona, Venetia), VIENA, SALZBURG, Pestera Postojna, Lacul Balaton,Budapesta            13 zile
 
ZIUA 1 - ora 06.00, plecare - parcarea din centrul Pietei Victoria, pe ruta Pitesti–Deva–Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In  Salzburg se viziteaza (o ora) Gradinile Mirabell siCasa MOZART. La München - se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz si HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).       Cazare in Munchen(vezi verso).
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare laStrasbourg undese viziteaza : Parlamentul si Consiliul Europei (din exterior)apoi pietonalCartierul Mica Franta si Catedrala. In Luxembourg se viziteaza  centru vechi  si Catedrala Notre Dame.          Cazare in Paris.
ZIUA 4 (mic dejun).Tur Paris cu autocarul pe traseul: Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Sorbona, Panteonul, Cartierul Latin, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Champs Elysse, Arcul de Triumf, Biserica“La Madeleine”, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Defense (cel mai nou cartier al Parisului, cu zgarie-nori). Dupa tur, vizita la Compexul Versailles (palatul si gradinile).                                                        Cazare in  Paris.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Muzeul Louvre. Optional, urcare in Turnul Eiffel si croaziera cu vaporasul pe Sena (aprox. 10 €, durata o ora).    Cazare in  Paris.
ZIUA 6 (mic dejun).Timp liber, sugestii: Disneylandshopping, plimbare pe Champs Elysse, etc.     Cazare in Paris.
ZIUA 7 (mic dejun).Excursie pe Valea LOIREI la casteleleBlois si Chambord.             Cazare in zona Saint Etienne.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Cannes unde se viziteaza Palatul Festivalurilor (exterior) si B.dul Croisette. In Nisa –vizita Promenade des Anglais si Centrul istoric  (Opera, Hotel Negresco).    Cazare in Nisa.
ZIUA 9  (mic dejun). Timp liber in Nisa. Plaja si baie in Marea Mediterana.            Cazare in Nisa.
ZIUA 10(mic dejun). In  Monaco, vizite la: Muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Princiar. In San Remo seviziteaza(inexterior) Teatrul Ariston. In Milano vizite la: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Operei “Scala”, Statuia Leonardo da Vinci si Galeriile "Vitorio Emanuele". In Verona (seara)vizite la: balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman (exterior).    Cazare in zona Padova – Venetia.
ZIUA 11 (mic dejun). In Venetia, optional deplasare cu vaporasul pe canale. Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco.    Cazare in zona Trieste.
ZIUA 12 (mic dejun). La Postojna,vizita cea mai renumita pestera din Europa  (5 Km ai mirificei lumi  subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton.     Cazare in Budapesta.
ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare Ungaria- Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei.
PRET: 570 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).      Supliment single 240 €.
La inscriere se achita integral sau minim 300 €        Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 €
Grup minim 25 turisti.                                     Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:  servicii ghid roman ;
·      transport (fara zilele 6 si 9) cu autocar 2** cu aer conditionat; taxe stradale si parcari ;
·      12 cazari in hotel 2**- camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
·     12 mic dejun continental (portie) in restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor.
Pretul nu includebiletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
 
Obs : persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
 
Inscrierile se fac incepand cu 15.01.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Plecari:  24.05, 21.06, 19.07, 31.07, 4.08, 16.08, 19.08, 4.09.
 
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)  
  • Curs VALUTAR BNR
    01.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter