Descopera placerea de a calatori ...

 

Grecia, circuit + sejur 11 zile

GRECIA circuit+sejur  11 zile, din care in 6 zile se poate face plaja si baie in mare PARALIA KATERINI- statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur
CIRCUITUL CLASIC (Atena,Salonic, Meteora, Canalul Corint, Epidauros, Nafplio, Micene)
ZIUA 1  Joi , ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- Kulata – Serres (Grecia).                                                                                                     Cazare in Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea  durerilor. Plecare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios.Plecare spre Atena.               Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie in Peloponez, unde se viziteaza: Nafplio (un oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale), Micene (cea mai veche civilizatie greaca) unde se viziteaza Colonia antica Micene si Mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene). Deplasare la Epidauros - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Seara in Atena - vizita Cartierul Plaka - optional   cina (30 € - se achita in Grecia) la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc.                                                                                                                                                 Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. timp liber in Atena pana la ora 15. Plecare spre Paralia Katerini cu oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile  “Lupta dintre greci si persi”.                                                                                                                    Cina  si cazare in Paralia Katerini.
ZILELE  5,6,7,8,9,10  Cazare si demipensiune la Hotel Persa-Atlantis.
Plaja si baie in Marea Egee. Timp liber in Statiunea Paralia Katerini (situata la poalele Muntelui Olimp).
·            IN ZIUA a 6-a (A) EXCURSIE la Ouranopolis, optional (20 €- plata in Grecia) croaziera la Muntele ATHOS. Altfel, timp liber in statiunea Ouranopolis (plaja, baie, bere pe terasa). Apoi, EXCURSIE (B) la Salonic. - tur  : Agora Romana - Arcul lui Galerius – Rotonda - Bulevardul Egnatia - Bd. Expozitiei- Turnul Alb (popas) - Piata Aristotel- statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare.    
·         IN ZIUA a 8-a (C)EXCURSIE de ½ zi la Muntele Olimp (Dion si Manastirea Dionysos).
Cele 3 excursii (A,B,C din zilele 6 si 8) de la Muntele Athos, Salonic si Muntele Olimp sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 65 є (25+20+20) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.                                  Excursii optionale:
·         excursie – croaziera (autocar si vapor) de o zi in Insula Skiathos;
·         ½ zi plimbare cu vaporasul pe Marea Egee.  
ZIUA 11Duminica,(mic dejun), plecare din Paralia - traversarea Bulgariei-Sosire in Piata Victoriei aprox. ora 23.
PRET (include excursiile de la Muntele Athos, Salonic si Muntele Olimp in valoare de 65 є) :  
385 €pt 17.06,    425 €pt 02.09,    430 €pt 15.07,    460 €pt  12.08.                   Supliment single 225 € 
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                              Grup minim 25 turisti.
La inscriere se achita minim 150 €                                     Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €
Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:   · servicii ghid roman :
·        excursiile din zilele 6 si 8. ;
·         7 cazari cu demipensiune la hotel Persa-Atlantis si 3 cazari cu mic dejun la hotel 2** (camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus) din care doua in Atena si una in Katerini;
·          transport cu autocar 2**  cu aer conditionat , taxe stradale si parcari.
Pretul nu includebiletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pentru acestea.
Hotel PERSA ATLANTIS 3*** cu piscina  - situat pe malul marii (la 10 m de mare si plaja) si300 m de centru statiunii, camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, balcon cu vedere (din lateral) la mare, minifrigider,TV si aer conditionat - split cu telecomanda.            DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) -  bufet  (la  cina felul principal e portie).
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor platidiferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu  15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul)  asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)                                       
  • Curs VALUTAR BNR
    02.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter