Descopera placerea de a calatori ...

 

Grecia, circuit + sejur 9 zile

GRECIA circuit + sejur 9 zile,din care in 7 zile se poate face plaja si baie in mare
PARALIAKATERINI- statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur
Olimp, Muntele Athos-HALKIDIKI, Kalambaka, ATENA 
Dion,Salonic, manastirile Meteora si Dionysos.
ZIUA 1Sambata, (ora 6.00) Plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu – Ruse - Traversarea Bulgariei- Grecia.                                                                            Cazare in Sidirokastro (Grecia).
ZIUA 2 (mic dejun). (A)  Excursie (inclusa in pret)in Halkidiki la Ouranapolis, optional (20 €-plata in Grecia), croaziera la Muntele  ATHOS. Altfel, timp liber in Ouranopolis (plaja, baie, bere pe terasa).
(B)Excursie la Salonic tur oras Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Piata Aristotel, statuile ecvestre: Regele Constantin, Alexandru cel Mare. Popas la Turnul Alb.
                                                           Cina si cazare in Paralia Katerini.
ZILELE  3,4,5,6,7,8  Cazare si demipensiune la Hotel Persa-Atlantis.
Plaja si baie in Marea Egee. Timp liber in Statiunea Paralia Katerini (situata la poalele Muntelui Olimp).
·         In ziua a 3-a excursie de ½ zi la Muntele Olimp (Dion, Manastirea Dionysos).
·         In ziua a 5-a excursie de o zi (mic dejun si cina la pachet)cu autocarul (ora 6 plecare de la hotel, ora 24 sosire la hotel): la Atena :  Acropole, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma si Omonia. Timp liber,vizita Plaka- unde se poate lua dejunul la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala. 
·         In ziua a 7-a, excursie de o zi cu autocarul la Sf. Paraschiva (loc sfant pentru alinarea durerilor) si la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor. Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios.
Excursiile din zilele 2 (A, B), 3, 5 si 7sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 130 є (25+20+20+40+25) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
                                                 Excursii optionale:
 excursie – croaziera (autocar si vapor) de o zi in Insula Skiathos;          
•  ½ zi plimbare cu vaporasul pe Marea Egee;
•  seara greceasca.
ZIUA 9Duminica (mic dejun), plecare din Paralia Katerini- traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 23, in Piata Victoriei.
PRET (include excursiile din zilele 2 (A, B), 3, 5 si 7  in valoare de 130 є):  305 €pt: 05.06, 
315€pt: 12.06.  335 €pt: 26.06, 18.09.  345 €pt  03.07, 11.09.  355 €pt:  10.07   365 €pt: 28.08.  375 €pt: 24.07, 21.08. 390 €pt:  31.07, 07.08.                                                                 Supliment single 190 €
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                          Grup minim 25 turisti.
 La inscriere se achita minim 150 €                   Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €
Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE: · excursiile din zilele 2, 3, 5 si 7. Servicii ghid roman.
·        7 cazari cu demipensiune la hotel Persa-Atlantis si o cazare cu mic dejun la hotel 2** (camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus ;
·         Transport cu autocar 2**  cu aer conditionat , taxe stradale si parcari.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pentru acestea.
Hotel PERSA ATLANTIS 3*** cu piscina - situat pe malul marii (la 10 m de mare si plaja) si 300 m de centru statiunii. Camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, balcon cu vedere (din lateral) la mare, minifrigider, TV. si aer conditionat - split cu telecomanda. 
           DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) -  bufet  (la  cina felul principal e portie).
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor platidiferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu  15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)                                                                           
  • Curs VALUTAR BNR
    27.02.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter