Descopera placerea de a calatori ...

 

Kusadas-Istanbul, 8 zile

PASTI  Kusadasi – ISTANBUL  8 zile (2 – 9.04)
 
Colonia antica Efes, Casa Fecioarei Maria, Mormantul Sf. Ioan, Templul zeitei Artemis,
 
Pamukkale, Colonia antica Milet
 
ZIUA 1  vineri  (ora 6.00) Plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu – Ruse - Traversarea Bulgariei -Turcia.    Cazare in zona Kesan – Canakkale.
ZIUA 2  (mic dejun). Traversarea Stramtorii Dardanele cu ferry boat-ul la Canakkale. Se viziteaza Colonia antica Troia. Deplasare la Kusadasi. Excursie (A) la Colonia Antica Efes si Templul Zeitei Artemis (una din cele 7 minuni ale  lumii antice). Seara participare la Slujba de Inviere la Casa Fecioarei Maria    Cina si cazare Kusadasi.
ZIUA 3 (mic dejun).Timp liber in Kusadasi.                                                                 Cina si cazare Kusadasi.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional vizita Mormantul Sf. Ioan si la Milet (cetatea greceasca).
                           Cina si cazare Kusadasi.
ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Sugestii : plaja si baie in mare, croaziera pe mare sau excursie la Insula Samos (Grecia).          Cina si cazare Kusadasi.
ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (B) la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare la Istanbul (ruta : Denizli-Dinar-Kutahya-stramtoarea Bosfor). Sosire aprox. ora 24.     Cazare in Istanbul.
ZIUA 7(mic dejun). Zi libera in Istanbul. Sugestii (vizite individuale): Marele Bazar – shopping, Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Obs.- hotelul se afla la cateva minute de mers pe jos de obiectivele enumerate. Optional, croaziera pe Bosfor. Cazare in Istanbul.
ZIUA 8Vineri   (mic dejun) Plecare din Istanbul, popas in Edirne (vizita – Moscheea Selimiye).)– Traversarea Bulgariei – Ruse – Giurgiu. Sosire in Bucuresti, Piata Victoriei (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale)in  jurul orei 23.
 
PRET: 275 (include excursiile A si B din zilele 2 si 6 in valoare de  50 €)
Excursiile din zilele 2 si 6 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 50 є (20+30) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism turcesti locale.
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                  Supliment single 120 €.
La inscriere se achita minim 150 €         Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €
Grup minim 25 turisti.             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:  · excursiile A si B
·     servicii ghid roman;
·     transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferry-boat si poduri);
·     4 cazari la hotel 3*** in Kusadasi si 3 cazari (tranzit) hotel 2* (camere cu 2 paturi si grup sanitar
   propriu  cu dus);
·     7 mic dejun la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor, 4 mese de seara .
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea. 
In Turcia se achita 5 €/persoana pentru ghidul turc escort.
 
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
 
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)              Obs - vezi si notele de pe verso
Viza se obtine la frontiera turca unde se achita 15 €/pers. 
Acte necesare : pasaport                                                                                    
  • Curs VALUTAR BNR
    28.02.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter