Descopera placerea de a calatori ...

 

Kusadasi, circuit+sejur 11 zile

Kusadasi Insula SAMOS (Grecia) - ISTANBUL
11 zile, din care in 6 zile se poate face plaja si baie in mare
ZIUA 1 - joi , ora 06.00. Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea din centrul pietei). Deplasare pe traseul Giurgiu – Ruse –Bulgaria – Turcia.  Cazare in zona Kesan –Canakkale (Gelibolu).
ZIUA 2(mic dejun). Plecare de la hotel ora 6.30. Se traverseaza Stramtoarea Dardanele la Canakkale. Vizita la Cetatea Troia si Calul Troian. Deplasare pe traseul Edremit  –  Izmir  –  Kusadasi. In zona Kusadasi - excursie la Colonia antica Efes si Templul Zeitei Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii).      Cina si cazare in Kusadasi.
 
ZILELE 3,4,5,6,7,8 Mic dejun, cina si cazare la hotel MINAY inKusadasi.
Plaja si baie in Marea Egee sau in PISCINA HOTELULUI. Timp liber in statiune.
·         in ziua a 2-a excursie la Colonia antica Efes si Templul Zeitei Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii).
·         In ziua a 9-a excusie la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala.
 
Excursiile din zilele 2 si 9 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 60 є (25+35) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism turcesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
 
Excursii optionale (plata individual in statiune):
·         ½ zi croaziera pe Marea Egee (cu servirea mesei, plaja si baie in mare);
·         excursie ½ zila cetatatea greaca Milet;
·         Casa Fecioarei Maria si Mormantul SF. Ioan
·         1 zi croaziera (aprox. 40 €)pe Marea Egee – se viziteaza Insula greaca Samos;
·         seara turceasca.
 
ZIUA 9 (mic dejun). Excursie la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare prin Podisul Anatoliei pe ruta Dinar-Afyon-Kűtahya-Istanbul (sosire aprox. ora 24).               Cazare in Istanbul.
ZIUA 10 (mic dejun). Zi libera in Istanbul. Sugestii (vizite individuale): Marele Bazar, Moscheea Albastra, Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Obs.- hotelul se afla la cateva minute de mers pe jos de obiectivele enumerate. Optional, croaziera pe Bosfor.                                                                     Cazare in Istanbul.
ZIUA 11 - duminica, (mic dejun).Deplasare Edirne (scurt popas – Moscheea Selimiye)-Bulgaria–Ruse–Giurgiu. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 23, in Piata Victoriei
Preţ(include excursiile din zilele 2 si 9 in valoare de 60є): 305€pt. 10.06   315 €pt.: 17.06, 16.09.   325 €pt.:  24.06, 9.09   335 €pt.: 1.07, 2.09   345 € pt.: 8.07, 26.08   355 € pt.: 15.07, 19.08   365 € pt.: 22.07, 29.07, 5.08, 12.08.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                         Supliment single 170 є
Se achita integral sau minim 150 є.                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €
Grup minim 25 turisti.                                        Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE :      ●   excursiile din zilele 2 si  9 ;         
●  servicii ghid roman si transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (autostrazi, feriboat, pod);   
● 7 cazari Hotel Minay 3*** si 7 demipensiuni bufet suedez (la masa de seara felul principal e portie) ;
● 3 cazari (doua in Istanbul si una in  zona Kesan  Canakkale) cu mic dejun la hotel 2** - camere cu 2 paturi (la cerere cu
   1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus. Mesele sunt la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor.
Pretul nu includebiletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pentru acestea.
In Turcia se achita (obligatoriu) 5 є/pers. pentru ghidul turc escort.
Hotel Minay 3***-situat in Statiunea Kusadasi, la 300 m de mare si plaja in zona Ladies Beach – Plaja Doamnelor. Camerele sunt toate la etaj, cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi), grup sanitar propriu cu dus, telefon, balcon cu vedere (din lateral) la mare, AER CONDITIONAT – SPLIT cu telecomanda, tv si Piscina (intrare gratuita). Optional (contra cost) minifrigider.
OBS. - Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.             
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie) 
Viza se obtine la frontiera turca unde se achita 15 €   
  • Curs VALUTAR BNR
    04.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter