Descopera placerea de a calatori ...

 

Laengenfeld /Apartamente Top Tirol

Apartamente Top Tirol / Laengenfeld
 
Amplasare : complexul de apartamente se afla in Hueben un cartierul al statiunii Laengenfeld, la o distanta de 8 km de statiunea de schi Soelden. Statia de schibus se afla la o distanta de 50 de metri de apartamente.
Apartament Tip I amenajat confortabil de 30 m2, pentru 2-3 persoane, cu hol cu garderoba, chicineta, living dotat cu soba de teracota, loc de luat masa, dormitor cu pat dublu si cu un pat pentru o singura persoana, radio, TV SAT, seif, balcon.
Apartament Tip III, confortabil, 42 m2, pentru 4-6 persoane, hol cu garderoba, living dotat cu canapea extensibila, coltar, loc de luat masa, chicineta utilata, dotata cu cuptor cu microunde, dormitor cu pat suprapus, 1 dormitor cu pat matrimonial, dus, WC, radio, telefon, SAT TV, seif, soba de teracota electrica, balcon.
Apartament Tip VI amenajat confortabil de 37 m2, pentru 2- 4 persoane, cu hol cu garderoba, living dotat cu o canapea extensibila, soba de teracota, loc de luat masa, chicineta utilata, dotata cu cuptor cu microunde, dormitor cu pat matrimonial, baie cu chiuveta dubla, WC separat, radio, telefon, TV SAT, seif, balcon.
Facilitati: centru wellness cu piscina cu jacuzzi, sauna, baie de aburi, solar, teperarium loc unde iti regasesti fortele pentru o noua zi de schi, sufragerie comuna (doata cu chicineta, ideal pentru o intrunire seara cu prietenii), camera de joaca pentru copii, ( accesorii pentru bebelusi – cada, pat de copii, scaun de luat masa ).
Pret euro/ apart/ 7 nopti
Perioada
26.12.09-02.01.10
Apart. Tip 3
1790 euro
Apart. Tip 2 (2-3 pers)
1240 euro

  • Curs VALUTAR BNR
    27.02.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter