Descopera placerea de a calatori ...

 

Moscova, Kiev, 16 zile

MOSCOVA-SANKT PETERSBURG-KIEV-POLONIA- TARILE BALTICE
CERNAUTI-PUTNA-Cetatea SUCEVEI   16 zile
ZIUA 1 Ora 06.00plecare - parcarea din centrul Pietei Victoria, pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad.                  Cazare in zona Budapesta - Vac.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Cracovia, tur de oras cu ghid local apoi popas in centru.  Deplasate la lagarul Auschwitz.Cazare in Varsovia.
ZIUA 3 (mic dejun)    Tur Varsovia cu ghid local.   Timp liber.   Cazare in Varsovia.
ZIUA 4 (mic dejun).  Deplasare spre Lituania.     Cazare in Vilnius.
ZIUA 5 (mic dejun). Tur de oras Vilnius cu ghid local. Ora 12 plecare spre Letonia.    Cazare in Riga.
ZIUA 6 (mic dejun). Tur de oras Riga cu ghid local. Ora 12 plecare spre Estonia . Tur by night (cu ghid local) Talin.     Cazare in Talin.
ZIUA 7(mic dejun).  Deplasare in Rusia.   Cazare in Sankt Petersburg.
ZIUA 8(mic dejun). Se viziteaza Tarskoe Selo (satul tarului Petru I).  Tur (4 ore) Sankt Petersburg cu ghid local cu oprire la Catedrala Sf. Isaac.  Langa Sankt Petersburg se viziteaza (cu ghid local)  Palatul de Vara si Gradinile Petrodvoret.          Cazare in Sankt Petersburg.
ZIUA 9 (mic dejun).Vizita Palatul de iarna - Muzeul Ermitaj. Timp liber. Optional, croaziera pe Neva.        Cazare in Sankt Petersburg.
ZIUA 10(mic dejun).        Cazare in Moscova.
ZIUA 11 (mic dejun). Tur (4 ore) Moscova cu ghid local cu oprire laMuzeul Puskin si Catedrala Mantuitorului. In Piata Rosie – vizita (3 ore cu ghid local) Kremlin.      Cazare in Moscova.
ZIUA 12(mic dejun).    Vizita Panorama Borodino. Se viziteaza o statie de metro cu vitralii si statui.  Dupa amiaza se viziteaza (3 ore cu ghid local) Galeria Tretiakovskaya.        Cazare in Moscova.
ZIUA 13(mic dejun).    Deplasare in Ucraina pe ruta Tula-Orel-Kiev.       Cazare in Kiev.
ZIUA 14(mic dejun).  Tur (4 ore) Kiev cu ghid local.   Cazare in Kiev.
ZIUA 15 (mic dejun).  Deplasare la Cernauti  Cazare in Cernauti.
ZIUA 16 (mic dejun). Tur (4 ore) Cernauti cu ghid local. Plecare din Cernauti. Se viziteaza Manastirea Putna si Cetatea Sucevei. Deplasare pe ruta Bacau-Focsani-Buzau.                                                                                                       Sosire in Piata Victoriei aprox. ora 24.
PRET 795 €,          se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                     Supliment single 570 €
Grup minim 25 turisti.                                                                                        Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 €
La inscriere se achita integral sau minim 500 €.                                Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:· transport (fara zilele  ??? 9 si 13) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari, si taxe stradale;
·     15 cazari in hoteluri de 3*** si 2** , hoteluri de 2** definite prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu  cu dus ;
·     15 mic dejun la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor ;  servicii ghid roman si ghizi locali in: Cracovia, Varsovia, Vilnius, Riga, Talin, Sankt Petersburg, Moscova, Kiev si Cernauti.
Pretul nu include : ·   biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
·   taxa viza Rusia si prelucrare acte 50€ - se achita la agentia din Romania.
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor plati diferenta de single.
PLECARI : (noptile albe: 12.06, 15.06), 5.08.       Inscrierile se fac incepand cu  15.11.2009 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)
Acte necesare : pasaport  si 2 fotografii color tip pasaport                    
  • Curs VALUTAR BNR
    07.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter