Descopera placerea de a calatori ...

 
Rent a car
Galerie de imagini
Contact:    
   Piata Unirii nr 12
       apart. 7/2
  (langa Biserica cu Luna)
     Oradea, jud. Bihor

Tel +40259 443 443 
Fax +40259 220 200
Mobil +40728 297 443
 office@blutravelclub.ro

Paradisurile necunoscute ale Americii

DESCOPERA ...

 
 
Block Island, Rhode Island
Ignorata pentru o perioada lunga de timp si eclipsata de insule mai mari si mai celebre precum Martha’s Vineyard sau Nantucket, Block este cea mai necunoscuta si nelocuita insula din apropierea tarmului dintre Boston si New York.

Epava unei nave germane, faruri construite in epoca Victoriana, dunele de nisip si barcile pentru pescuit se numara printre comorile unei insule care prezinta un exemplu remarcabil cu privire la felul in care oamenii pot trai in apropierea naturii nealterate.
 
 

 
Kodiak Island, Alaska
Insula de smarald a Alaskai impleteste istoria veche a poporului rus cu o remarcabila cultura locala pentru pescuit si natura salbatica, nealterata.

Vizitati aici Munsey’s Bear Camp in Golful Uyak, unde printre activitatile principale se numara pescuitul, observarea vietii animalelor salbatice in mediul lor natural, in special a ursilor care prind somoni in apele raului din apropiere.
 
 

 
Little Palm Island, Florida
Insula Little Palm pare un peisaj rupt din Insulele Caraibe, numai ca se afla mult mai aproape de tarmurile Statelor Unite, o proprietate privata unde se poate ajunge doar cu barca sau avionul.
Printre micile vile de lux se intalnesc hamace legate de palmieri inalti, o gradina zen si piscina care imita o laguna.

Este unul dintre putinele locuri in care va puteti scufunda cu un tub de oxigen pentru a admira coralii, chiar in apropierea casei in care veti locui.
 
 
 

 
Isle Royale, Michigan
Transformati-va intr-un navigator adevarat si vizitati toate golfurile Insulei Royale in caiac sau canoe.

Cei care cauta insa mai mult confort, pot merge la the Rock Harbor Lodge intre lunile mai si inceputul lui septembrie.

Cea mai rapida modalitate de a ajunge pe insula este zborul de treizeci de minute din Houghton sau trei ore cu un ferryboat din portul Copper.
 
 

 
 
Smith Island, Maryland
Singura insula locuita din apropierea Golfului Chesapeake a fost locuita la inceputul secolului al XVII-lea de catre imigrantii din Tara Galilor si Cornwall.

Localnicii isi castiga si in ziua de azi traiul de pe urma golfului – un paradis al racilor, scoicilor si crevetilor pe care vizitatorii le pot gusta la restaurantul de specialitate din Golful Chesapeake.

In centrul Insulei Smith se poate vizita un muzeu si numeroase magazine cu suveniruri, iar ferryboat-ul va poate plimba intre Crisfield si Point Lookout.

  • Curs VALUTAR BNR
    06.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter