Descopera placerea de a calatori ...

 

Paralia Katerini,Kalambaka,Salonic, 5 zile

PASTI        5 zile   (2 – 6.04)     
PARaLIA KATERINI– Perla Marii Egee,
statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur
KalambakA-Salonic-Manastirea Dionysos
 
ZIUA 1Vineri (ora 06.00) Plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei- Kulata. Sosire in Grecia.    Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 2  (mic dejun). Plecare la Salonic pentru shopping, vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre : Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 16 plecare din Salonic. Seara participare la Slujba de Inviere la biserica din Statiunea Paralia Katerini.   Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie de ½ zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos). Timp liber in Paralia Katerini.       Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 4  (mic dejun). Excursie in Statiunea Kalambaka pentru manastirii suspendate Marele Meteor si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Pe traseu, vizita  la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor.            Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 5 Marti (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini – traversarea Bulgariei – Ruse - Giurgiu. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale) - Piata Victoriei, aprox. ora 23.  
Pret: 205  (include excursiile din zilele 2, 3 si 4 in valoare totala de 70 )
Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                         Supliment single 90 € 
La inscriere se achita minim 100 €                                Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 20 € 
Grup minim 25 turisti.                                               Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE
·        transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
·        servicii ghid roman;
·        4 cazari cu mic dejun la Hotel Persa-Atlantis 3*;
·        excursia din ziua a 2-a cu tur oras Salonic  in valoare de 20;
·        excursia din ziua a 3-a la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos) in valoare de 20 € ;
·        excursia din ziua a 4-a la manastirile  suspendate de la Kalambaka (Meteora)  in valoare de 30€ .
OBS. – preturile (fara biletele de intrare) la excursiile din zilele 2, 3 si 4 (in total 70 ) sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restuie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii  pt. acestea.
Hotel PERSA ATLANTIS 3*** - situat pe malul marii (la 10 m de mare si plaja) si300 m de centru statiunii.Camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, balcon cu vedere (din lateral) la mare, minifrigider, TV, piscina in aer liber si aer conditionat-split cu telecomanda.                          
 Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor platidiferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu  15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
 
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)       
Acte necesare : pasaport sau C.I.                          
                           
  • Curs VALUTAR BNR
    01.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter