Descopera placerea de a calatori ...

 

Spania, circuit + sejur, 14zile

SPANIA - Costa Brava / Maresme  (40 km deBarcelona) 
COASTA de AZUR(Monaco, Nisa, Cannes), NORDUL ITALIEI (Venetia, Verona, Milano), VIENA, ELVETIA (Zurich, Berna, Geneva), LiechtenstEin, ANDORRA       
 circuit + sejur   14  ZILE,     din care in 7 zile se poate face plaja si baie in M. Mediterana
ZIUA 1-DUMINICA, ora 6. Plecare- parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare Pitesti-Deva-Arad. Cazare in zona Budapesta–Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Traversarea Austriei si Italiei Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia optional, plimbare cu vaporasul pe canale. Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si  Bazilica San Marco Ora 12 plecare la Verona unde se viziteaza( 90 min): balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman. Deplasare la Milano,  vizita(2 ore): Piata Operei “Scala”, Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele" si exterior Domul si Castelul Sforzesco.      Cazare in zona Savona.
ZIUA 4 (mic dejun).In Monaco(90 min)  vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur. In Nisa - Promenade des Anglais si Centrul istoric (Opera, Hotel Negresco).In Cannes - Palatul Festivalurilor (exterior) si B-dul Croisette. In Nisa sau Cannes oprire 2 ore pentru plaja si baie in mare.    Cina si cazare in Costa Brava /Maresme.
ZILELE 5,6,7,8,9, 10 Mic dejun, cina si cazare la hotel in Costa Brava (Maresme).
Plaja si baie in piscina hotelului sau in MEDITERANA.
Intr-una din zile excursie la BARCELONA (tur cu autocarul pe ruta : Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic si Piata Cataloniei cu oprire la Sagrada Familia, timp liber - ora 16 plecare din Barcelona), costa 25 є (fara biletele de intrare) si e inclusa in pretul platit in Romania.
 Program turistic(minim 25 turisti) optional (plata in Spania):
·   excursie (25 €) la Manastirea Monserat (statuia Fecioarei Maria);
·    Andorra  (40 €) la shopping ;
·   SEARA FLAMENCO(30 € );
·   Croaziera peM.  Mediterana;
·   Barcelona (20 €) – spectacolul (seara)  de lumini la fantanile arteziene.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare in Franta. La Avignon se viziteaza Palatul Papal Cazare in zona Bellegarde (Anecy) – Geneva.
ZIUA 12 (mic dejun). Traversarea Elvetiei. InGeneva (1.5 ore)-se viziteaza: Podul Mont Blanc, Promenada “Des Anglais” si marea fantana arteziana simbol al Genevei. In Berna (o ora)-vizita : Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich(1.5 ore)-se viziteaza : Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Fecioarei, Lindenhof (parcul teilor). In LiechtenstEin popas la Vaduz (30 min.)Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).
ZIUA 13 (mic dejun). In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart. Deplasare la Viena, scurt tur de oras cu autocarul pe ringul vienez de unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Teatrul, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).       Cazare in Budapesta.  
ZIUA 14-SAMBATA, (mic dejun). Plecare din Ungaria - Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei.
PRET(include excursia la Barcelona in suma de 25 є) pentru hotel 2**:     540€ pt: 13.06, 550€ pt:  20.06,  19.09,  560€ pt: 27.06, 12.09     580€pt:  4.07, 5.09  590€pt:  11.07, 29.08, 605€pt:  18.07,22.08, 620€pt:  25.07, 1.08, 8.08, 15.08,    pentru hotel 3*** se adauga 80 € 
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).          Grup minim 25 turisti     Supliment single 240 є pt. 2** si  300 €  pt. 3***    
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 € 
La inscriere se achita integral sau minim 200 є.                           Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE: · excursia la Barcelona  ·  servicii ghid roman  · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari  · 7 cazari cu 7 demipensiuni (bufet suedez) la hotel in Spania si in tranzit 6 cazari cu 6 mic dejun (portie) la hotel 2* * (camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus).                                     Masa se serveste in restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, vaporas, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
Hotel Continental (similar 2**) cu piscina (pe acoperis), situat instatiunea oras Calella, la 350 m de mare (ca la Neptun). Camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus. Plaja este nisipoasa si lata (50 – 100 m).                                demipensiune - bufet suedez.
Hotel GARBI 3*** cu piscina, situat in statiunea oras Calella, la 50 m de mare si plaja (nisipoasa si lata ). Camere (fara vedere la mare) cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, TV si balcon.
www.hotel-garbi.com                                                                      demipensiune - bufet suedez.
Obs. - persoanele care se inscriu singure la hotel 2** si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Obs. - persoanele care se inscriu singure la hotel 3***  vor plati (obligatoriu)diferenta de single odata cu avansul.
Inscrierile se fac incepand cu  15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Acte necesare : pasaport              NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (cu minim 21 inaintea plecarii) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)
  • Curs VALUTAR BNR
    08.04.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter