Descopera placerea de a calatori ...

 

Turul Bulgariei, 3 zile

Tur  BULGARIA   3 zile
(Plevna, Sofia, Manastirea Rila, Varna si statiunile litorale: Nesebar, Nisipurile de Aur, Albena, Balchik)
 
ZIUA 1 Vineri (ora 06.00) Plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-Plevna. Vizita Plevna. Vizita Sofia: Catedrala Alexandr Nevski, Bazilica Sf. Sofia, Monumentul Razboiului de independenta(grup statuar cu 4 statui ecvestre din care una il reprezinta pe Regele Carol I al  Romaniei)  Cazare in Sofia.
ZIUA 2  (mic dejun). Vizita Manastirea RILA. Deplasare si popas la Plovdiv-al doilea oras al Bulgariei. Deplasare la Varna cu trecere si popas in statiunea Nesebar.    Cazare in Varna.
ZIUA 3  (mic dejun) Popas in statiunile Nisipurile de Aur si Albena, apoi vizita Castelul Reginei Maria de la Balchik.  Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale) - Piata Victoriei, aprox. ora 23.
Pret: 95 €   Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                         Supliment single 90 € 
La inscriere se achita minim 100 €                                 Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 20 €
Grup minim 25 turisti.                                             Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:  ●2 cazari cu mic dejun la hotel 2**;
·     transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; ●servicii ghid roman.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii  pt. acestea.
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor platidiferenta de single.
PLECARE in 20.08.                            Inscrierile se fac incepand cu  15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
NU EZITATI sa incheiati (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)           Acte necesare:  PASAPORT sau C.I.    
  • Curs VALUTAR BNR
    28.02.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter