Descopera placerea de a calatori ...

 

Turul Marii Negre, 10 zile

Turul MARII NEGRE 10 zile
(RIENI-ODESSA-SIMFEROPOL-YALTA-SOCI-BATUMI-TRABZON-SAMSUN-ANKARA-ISTANBUL)
ZIUA 1 Vineri, ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare spre Ucraina. Traversarea Dunarii cu bacul la Reni.  Vizita Cetatea Alba.      Cazare in Odessa.
ZIUA 2  (mic dejun). Tur Odessa cu ghid local. Ora 12 plecare spre Crimeea.                                 Cazare in  Simferopol.
ZIUA 3  (mic dejun).  Se viziteaza cu ghid local  Simferopol si la Marea Neagra statiunile Yalta si Alupka. Cazare in  Simferopol.
ZIUA 4  (mic dejun). Se traverseaza stramtoarea dintre Marea Neagra si Marea Azov. Turul (2 ore) statiunii Soci cu ghid local.   Timp liber in Soci.  Cazare in Soci.
ZIUA 5  (mic dejun).      Cazare in Soci.
ZIUA 6  (mic dejun). Deplasare in Georgia. Turul (2 ore) statiunii Batumi cu ghid local.   Timp liber.  Cazare in Batumi.
ZIUA 7  (mic dejun). Deplasare in Turcia-vizita Trabzon si Samsun. Cazare in Samsun.
ZIUA  8  (mic dejun). Plecare la Ankara, vizita: Mausoleul lui Atatürk, Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei. Plecare din Ankara la Istanbul - tur de oras in deplasarea catre hotel cu traversareaa podului peste Stramtoarea Bosfor.Cazare in Istanbul.
ZIUA 9  (mic dejun). Optional, croaziera pe Bosfor. In Istanbul se viziteaza (pietonal): Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul) si Marele Bazar – shopping.Cazare in Istanbul.
ZIUA 10Duminica,  (mic dejun). Traversarea Bulgariei – Ruse -Giurgiu. Sosire in Piata Victoriei (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 23.
Pret:   395      Supliment single 180 є
 Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                          La inscriere se achita minim 150 є
Grup minim 25 turisti.          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 € .
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE :
-    transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferry-boat si pod) ;
-    servicii ghid roman si ghizi locali in Odessa, Simferopol, Yalta, Soci, Sukhumi, Batumi, Trabzon si Samsun ;
- 9 cazari in hotel similar 2**  camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup  sanitar    propriu cu dus;
- 9 mic dejun la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelului.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
In Turcia se achita (obligatoriu) 10 є/pers. pentru ghizii turci de escorta.
OBS. - Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
PLECARI: 25.06, 20.08.      Inscrierile se fac incepand cu 15.11.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri
 
NU EZITATI sa incheiati asigurarea medicala si (odata cu avansul) asigurarea STORNO (se restituie banii cand nu se mai poate participa din anumite motive la excursie)                                                              Obs - vezi si notele de pe verso
Viza pentru Turcia se obtine la frontiera turca unde se achita 15 €   
  • Curs VALUTAR BNR
    28.03.2020
  • 1 euro = 4.3312 RON
  • 1 dolar = 3.1853 RON

Aboneaza-te la newsletter